Благотворителен търг на звездите – история с продължение

hilda kazasyan questers

hilda kazasyan questersПрез пролетта на тази година екипът на технологичната компания Questers прекара един необичаен следобед – в неформални разговори за музика, арменски сладки и пътя в професията с популярната джаз певица Хилда Казасян. Той беше резултат от годишния “Благотворителен търг на звездите” – събитие, на което професионалисти от различни бизнес сфери наддават за вдъхновяващи известни личности, които пък даряват част от времето си за компанията. Щедрата подкрепа на бизнеса и звездите подпомага работата на учителите по програма Заедно в час, а с това и успеха на всяко дете в България.

“Това, което допадна най-много на колегите, е, че се докоснаха до една от големите български музикални звезди. След срещата споделиха колко земна и човечна е Хилда Казасян и че са силно впечатлени от нейното участие в благотворителната кампания. Това е и едно от едно от най-хубавите неща на търга – подкрепата за общата кауза – образованието, ни помага да намерим много общи неща с хора, на които сме се възхищавали преди това отдалеч”, споделиха от екипа на Questers.

Технологичната компания и верен съмишленик на Заедно в час регулярно подкрепя учителите по програмата с различни вътрешнокорпоративни инициативи, събития и благотворителни акции, които ангажират голяма част от служителите й. Questers са и една от компаниите, които през последните три години вземат активно участие в Благотворителния търг на звездите.

Година преди срещата с Хилда Казасян служителите на Questers успяха да научат повече и за изкуството на фотографията отново благодарение на Благотворителния търг на звездите и фотографката Галина Йотова. Тя се включи в звездния отбор на събитието през 2015 г. и организира специална работилница, на която сподели професионални съвети и истории от своята практика. Във втората част на срещата пък присъстващите организираха фотосесия с портрети.

Повече от атмосферата на събитието може да видите през снимките тук:

Събитието “Благотворителен търг на звездите”, което е единствено по рода си в България, се организира от Заедно в час и Българския форум на бизнес лидерите. То дава възможност на гостите на търга да наддават за два часа, прекарани с известни личности от българската култура, спорт, медии и други сфери. Като съмишленици на мисията на Заедно в час звездите даряват своите два часа като водещи на корпоративни събития, тиймбилдинг дейности и други.

Регистрацията за тазгодишния търг вече е отворена.

Шестото поредно издание ще се състои на 23 ноември 2017 г. в София. Очаквайте скоро представяне на новите звезди и вдъхновяващи личности, които ще се включат благотворително в събитието, за да подкрепят успеха на всяко дете и по-качественото образование в България.

Ако искате и вие да станете част от тази обща мисия – научете повече за възможностите да подкрепите Благотворителния търг на звездите като гост или спонсор. Междувременно можете да се вдъхновите с истории от класните стаи на учители по програма Заедно в час тук и да научите повече за програмата тук .

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути