Включи се в QuizIT и помогни за успеха на всяко дете!

Участието в събитието е безплатно, но изисква задължителна предварителна регистрация.

Викторината никога не излиза от мода, независимо в колко дигитален свят живеем. За любопитството няма възраст, професия и почивен ден, а интригуващите въпроси си остават най-добрата гимнастика за ума.

На 24. април, вторник, от 19:00ч. в City Stage Заедно в час организира за трети път QuizIT благотворителна викторина за представители на IT бранша по инициатива на Questers и с подкрепата на клуб City Stage. Викторината ще обедини мотивирани играчи от различни технологични компании, които заедно ще се забавляват, докато отговарят на провокативни въпроси от различни тематични области, а приходите от вечерта ще бъдат инвестирани в подкрепа на учителите по програма Заедно в час.

Участието в събитието е безплатно, но изисква задължителна предварителна регистрация. Участниците ще бъдат разпределени в отбори до шест души, а победителите ще могат да продължат предизвикателните приключения с ваучер за Dextrophobia rooms.

Местата са ограничени, затова и препоръчваме по-ранно записване.

По време на събитието всеки ще може да научи повече за работата на Заедно в час и да подкрепи учителите по програмата с участие в специалната благотворителна томбола.

Let’s QuizIT!

Участието в събитието е безплатно, но изисква задължителна предварителна регистрация.

Участниците в QuizIT ще бъдат разпределени в отбори до шест души, а победителите ще могат да продължат предизвикателните приключения с ваучер за Dextrophobia rooms. Местата са ограничени, затова и препоръчваме по-ранно записване.

За допълнителни въпроси, свързани със събитието, може да пишете n.gacheva@zaednovchas.bg (Нели Гачева).

Организатор:

заедно в час

Заедно в час е неправителствена организация, която от 2011 г. работи за осигуряването на равен достъп до качествено образование на всяко дете в България, независимо от населеното място, в което живее, училището, в което учи, етническия му произход и социално-икономическото положение на родителите. За тази цел организацията привлича и внимателно подбира мотивирани и опитни специалисти с високи постижения от различни сфери.

В рамките на двугодишна програма за професионално и лидерско развитие те получават целенасочено обучение и подкрепа да работят като учители на ученици от уязвими общности в училища в цялата страна. Организацията изгражда силна общност от настоящи, завършили участници и ключови партньори от всички сектори, за да подпомогне наистина и дългосрочно достъпа до качествено образование на всяко дете в България.

Заедно в час е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация „Америка за България“ и е част от глобалната мрежа за равен достъп до качествено образование Teach For All.

По инициатива на:

questers-logo

Questers e технологичен парк, предоставящ пълен спектър от услуги на международни софтуерни и технологични компании, помагайки им да изградят и управляват високоефективни екипи чрез осигуряването на подходяща среда и методология за работа, квалификация и кариерно развитие на IT професионалисти и консултанти в Източна Европа. Списъкът с клиенти на компанията включва имена като William Hill, Ocado Technology, Deutche Borse, Funding Circle, Accenture.

Questers е предпочитан работодател за ИТ професионалисти, които искат да работят в международна и вдъхновяваща среда. През 2014 компанията е сертифицирана като „Investors in People“ и отличена с наградата „Top ICT Employer”. Част от стратегията на компанията е подпомагането на образователни проекти и инициативи, спомагащи развитието на индустрията.

С подкрепата на:

CityStage square

QuizIT се провежда с щедрата подкрепа на:

QuizIT ще се проведе на 24. април, сряда, от 19:00 ч. в клуб „City Stage“:

QuizIT ТОМБОЛА

 

По време на събитието всеки ще може да научи повече за работата на Заедно в час и да подкрепи учителите по програмата с участие в специалната благотворителна томбола.

Тя ще донесе на най-големите късметлии за вечерта подбрани награди. Очаквайте скоро повече информация какви ще са те.

НАГРАДИ

„Еджи Веджи“ е новото веганско заведение в София. Всички опции от менюто са домашно приготвени и с висока хранителна стойност.

Ваучерите включват сандвич + напитка + десерт.

XLkmrun е организирано (непрофесионално), състезателно лекоатлетическо бягане на средни и дълги дистанции. Всички отделни бягания са свързани в обща информационна платформа и са част от самостоятелна Национална Лекоатлетическа Лига.
*XL идва от англ. обозначение за размер Extra Large и в буквален превод означава: допълнителна дължина или размер.

Подкрепи работата на Заедно в час още сега!

Научи повече за възможностите за подкрепа към Заедно в час още сега или се свържи с нас на development@zaednovchas.bg.

(участието в QuizIT не е обвързано със задължително дарение)