Кирил Петков ще разкаже своята рецепта за успех на 18-ти ноември

recepti23Сдружение “Тук-Там” и фондация Заедно в час представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех.

В това издание наш гост ще бъде Кирил Петков, управител на „Българската Компания за Развитие“, както и на инвестиционни проекти в областта на мултидисциплинарни и високотехнологични иновации в България.

Притежава бакалавърска степен по финанси от University of British Columbia, Vancouver, както и MBA от Harvard University. Негов преподавател е самият професор Майкъл Портър, при когото специализира в развитието на клъстерни стратегии.

Кирил е и един от тримата учредители на Центъра за икономически стратегии и конкурентоспособност, който е свързан с Business School в Харвард и Софийския университет, където води курсове по икономическо развитие, микроикономика на конкурентоспособността и предприемачество.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на: http://recipesforsuccess23.eventbrite.com/

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.