Цветана Пиронкова първа ще разкаже “рецептата си за успех” в Пловдив

Сдружение „Тукpironkova-Там“ и фондация „Заедно в час“ с подкрепата на Община Пловдив и Организация “Трибуна Спортклуб” имат удоволствието да ви представят една съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи български личности, които споделят своите „Рецепти за Успех“.

В първото пловдивско издание наш гост ще бъде не просто успешна личност, а една от иконите на българския спорт – Цветана Пиронкова.

Цветана Кирилова Пиронкова е българска тенисистка родена на 13 септември 1987 г. в Пловдив.
– През 2002 г. дебютира в турнирите на ITF за жени, като стига финал в Букурещ и печели турнира във Волос.
– През 2003 г. печели три титли – от Орестиада и от два от турнирите в Истанбул.
– През 2005 г. идва големият пробив за Пиронкова – освен една титла в Рим, тя играе и полуфинали на турнири от женската тенис асоциация, както и финали на турнири от най-висока категория на международната федерация. Влиза в топ 100 на света.
– През 2006 г. Цветана Пиронкова побеждава Винъс Уилямс още в първия кръг на Откритото първенство по тенис на Австралия (Australian Open ).
– Нашата тенисистка постига най-големия успех в кариерата си, достигайки полуфинал на Уимбълдън. Този успех я извежда до рекордното за нея място в топ 35 на света.

Това са фактите, но каква е истинската „Рецепта за успех“ на Цвети Пиронкова? Какви трудности е срещнала по пътя си нагоре и как ги е преборила? За какво мечтае тенесистка номер 1 на България?
Отговорите на всички тези въпроси и много други ще чуете на 21.11 от 19:00 ч. в Дома на културата „Борис Христов“ гр. Пловдив!

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на: https://www.eventbrite.com/e/1-tickets-19520892515

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути