Рисувай с кауза се утвърждава като успешен формат за ангажиране на служителите по време на пандемия

За втори път водещи компании показаха, че социалната дистанция не пречи да сме заедно и в името на важна кауза

Повече от 90 души взеха участие във второто издание на благотворителното събитие “Нарисувай пролетта с кауза”, което “Заедно в час” организира съвместно с галерия Dali Vino.

Онлайн формата се проведе за втори път на 25 март 2021 и събра още повече ентусиасти, които рисуваха тематична пролетна картина под ръководството на опитен художник. Участниците в събитието, имаха възможност не само за неформално общуване с колеги и приятели, което е толкова необходимо в ситуация на социална дистанция, но също да подкрепят работата на “Заедно в час”. Част от цената за участие в събитието е дарение към организацията и ще подкрепи работата й за осигуряване равен достъп до качествено образование на всяко дете в страната.

В рисуването с кауза за втори път се включиха служители на А1, HPE, както и други хора, които успяха да създадат нови контакти с ново творческо преживяване.

“Имаше огромен интерес към благотворителната инициатива и определено мога да кажа, че аз и колегите ми от А1 останахме очаровани от събитието. С помощта на художника от Dali Vino сътворихме шедьоври, но най-ценното от вечерта беше това, че всички заедно успяхме да подкрепим каузата на фондация „Заедно в час“. Урокът по рисуване беше изключително интересен и успя да събуди творческите ни умения. С удоволствие бихме се включили отново в подобни инициативи! Благодарим на фондацията и Dali Vino за предоставената възможност!”, споделя за преживяването Антонина Стефанова от екипа на А1.

Сплотете своя екип и в същото време подкрепете каузата на “Заедно в час”. Можем да ви предложим разнообразни креативни и игровизирани възможности. За повече информация ни пишете на development@zaednovchas.bg

Не пропускайте!

Предизвикай се с кауза” е вдъхновяващо спортно събитие, което е перфектно за съчетаване с тиймбилдинг. Включете в събитието свой корпоративен отбор и се предизвикайте като екип. За повече подробности и възможности вижте сайта тук или пишете на n.yanakieva@zaednovchas.bg

Прочете повече за първото издание на “Рисувай с кауза” тук.

Вижте и галерия с участници в инициативата и техни рисунки:

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.