Започна записването за лятната академия на “Заедно в час”

За девета поредна година “Заедно в час” организира безплатна Лятна академия за ученици от I до XII клас.

Започна регистрацията на ученици за лятната академия на “Заедно в час” през 2019 г. Целта на лятното училище е да повиши мотивацията за учене на учениците и да подобри подготовката им по изучаваните предмети. 

Ученическата лятна академия ще се проведе от 29 юли до 15 август,

всеки делничен ден от 9:00ч до 12:30ч. През 2019 г. домакини на академията отново ще бъдат две софийски училища –  в 125 СУ “Боян Пенев” в кв. Младост и в 90 СУ “Ген. Хосе де сан Мартин” в кв. Люлин. Крайният срок за записване е 15 юни.

“Заедно в час” осигурява безплатно обучение и учебни материали, креативни занимания и забавни събития. В края на академията ще има сертификат за успешно завършване за учениците, които са присъствали и вземали активно участие.

“Лятната академия помага на учениците да поддържат знанията си през лятото, да създават нови приятелства, да прекарат едно незабравимо лято, а след това по-плавно да се върнат към училищния ритъм”, споделя Мариян Ранков от екипа на “Заедно в час”, който отговаря и за организирането на академията тази година

Часовете по време на академията са водени от новите мотивирани учители в програмата на “Заедно в час”. Те са специалисти по различни учебни дисциплини и имат разнообразен професионален опит. Преди започване на академията са предвидени родителски срещи в двете училища. На тях ще родителите ще могат да се запознаят с учителите и да зададат своите въпроси.

Крайният срок за записване за академията е 15 юни!


Лятната академия се провежда безплатно за учениците и техните родители и тази година благодарение на Фондация “Америка за България”, Банкя, Дънди Прешъс Металс – Челопеч, IWC – София, Титан Златна Панега Цимент, Лидл и други корпоративни и индивидуални дарители.


Научете всички подробности за академията и ТУК.

Запознайте се с част от новите учители, които ще бъдат преподаватели по време на академията ТУК и ТУК.

В момента търсим и стажанти, които да помагат с логистиката на събитието. Научете повече ТУК.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути