Българи от Сан Франциско дариха своите възнаграждения за изборите на Заедно в час

Всички членове на секционната избирателна комисия в Сан Франциско за провеждането на парламентарните избори на 26 март 2017 г. дариха своите хонорари за кауза на Заедно в час. Това е поредният благороден жест и силна проява на ангажираност на съмишлениците ни от българската диаспора в Сан Франциско в подкрепа на организацията, за който искрено благодарим.

През есента на 2016 Павлина Янакиева, Деян Витанов, Спас Божанов и Лъчезар Атанасов от българската общност в Сан Франциско организираха специално събитие с близо 50 гости и успешна кампания за набиране на средства в подкрепа на учителите по програма Заедно в час.

Независимо къде живеете, вие също може да допринесете за по-качественото образование на всички деца в България. Научете повече за различните начини, по които може да се включите и да подкрепите работата на вдъхновяващите учители по програма Заедно в час като станете наш съмишленик тук.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.