Шампионатът по бягане TechRun ще подкрепи за втори път “Заедно в час”

Най-голямото състезание по бягане за IT професионалисти в България ще подкрепи работата на “Заедно в час” с дарение за всеки регистрирал се участник

За втори път най-голямото състезание по бягане за IT фирми и професионалисти в България застава зад каузата на “Заедно в час”. TechRun предстои на 1 декември в София Тех Парк, а регистрацията вече е отворена на сайта TechRun.bg.

Всички участници в шампионата ще подкрепят и участниците в програмата на “Заедно в час”. Със записване за състезанието 5 лева от всеки билет ще бъдат дарени на “Заедно в час”.

Шампионатът TechRun се организира от спортен клуб “Бегач” в партньорство с Questers и SBTech и с подкрепата на Walltopia и София Тех Парк. Състезанието ще бъде на две дистанции – 5 или 10 км. За участие могат да се регистрират както индивидуални състезатели, така и отбори. Всички участници ще получат медал и подарък от организаторите. В края на състезателния ден с домакинството на Walltopia е предвидено и парти.

Повече информация може да научите тук.

През 2016 г. за първи път шампионатът Tech Run подкрепи “Заедно в час”. Тогава във финално състезание се включиха над 350 души, чиито дарения на стойност 2000 лв. бяха използвани за обучението и подкрепата на учителите в програмата на организацията.


Questers и Walltopia са сред дългогодишните партньори на “Заедно в час”, които се ангажират с подкрепа на организацията по различни начини. По инициативата на Questers от 2017 г. организираме и QuizIT – благотворителна викторина за IT специалисти.

Научете повече и за другите възможности да подпомогнете участниците и мисията на “Заедно в час” тук.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.