Седем ученици спечелиха еднодневно ски/сноуборд обучение с конкурс за есе на Заедно в час и Hunters Ski School в Боровец

Седем ученици от училища партньори на Заедно в час спечелиха еднодневен ски/сноуборд урок с осигурен учител, дрехи и пълна екипировка от специален конкурс за есе за партньорските училища на Заедно в час в осем региона на страната. Организатори на конкурса са Заедно в час и Hunters ski school в Боровец, които осигуряват и наградата за отличените ученици.

Предизвикателството за всички желаещи да се включат в конкурса за есе премина през няколко етапа. В първия учениците и техните учители по програма Заедно в час сключват договор с продължителност две седмици, в който са посочени определени условия, които трябва да се спазват от детето в посочения период (напр. не е отсъства и не закъснява за час, подготвя редовно домашните си, помага на съучениците си и пр.) Всеки договор е индивидуален и изготвен според нуждите на съответния ученик. След успешното изпълнение на договора детето получава и право да напише есето на тема „Защо точно аз трябва да отида в Боровец и да бъда научен да карам ски/сноуборд?“

По време на обучението през февруари всички седем победители се забавляваха много, докато откриваха удовлетворението от заслужените награди.

Благодарим на Hunters ski school за подкрепата и осигуряването на този незабравим ден за учениците. Надяваме се през следващата година още повече ученици да се включат в конкурса и да имат възможност да се насладят на очарованието на зимните спортове.

Вижте и снимки от еднодневното ски/сноуборд приключение:

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.