Започна новият сезон на “Социални понеделници” в София (галерия)

“Социални понеделници” започнаха своя втори сезон на 18 септември със свежо събитие в любимия бар “Петък” и по традиция три вдъхновяващи каузи: Форум КЛЮЧ, Фондация “Каузи” и Association of the Bulgarian Leaders and Entrepreneurs – ABLE.

“Социалните понеделници” са събитие, на което хората с добри каузи получават трибуна за представяне на дейността си, и възможност да срещнат съмишленици, включително сред бизнеса и гражданите на град София. Събитието се организира от края на 2016 г. по инициатива на JCI Sofia, а след това към организаторите се присъединява и Заедно в час.

В първото издание на събитието за новия сезон представители на трите организации разказаха за своите мисии и за настоящите си проекти, защо продължават да търсят възможности да помагат на другите и да развиват професионалния и лидерски потенциал в страната. Присъстващите имаха възможност също да разберат как да подкрепят  тяхната работа или да се възползват от възможностите, които предлагат.

Следващият Социален понеделник ще бъде на 16 октомври, а кои са каузите ще може да следите съвсем скоро на специално създаденото фейсбук събитие от JCI Sofia и Заедно в час.

Разгледайте снимки от събитието в галерията тук:

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.