Зарадвай близките си хора с подарък с кауза

Подкрепи равния достъп до качествено образование за всяко дете като дариш в подкрепа на фондация Заедно в час, а в замяна ще получиш нашия любим спортен артикул – бъфче с илюстрации. 

Тази година можеш да направиш и подарък на твои близки, приятели и колеги, но с кауза! Поръчай сега, за да пристигне при теб и близките ти преди празниците.

Тренирай и се подготвяй за следващото издание на благотворителното спортно събитие Предизвикай се с кауза 2022 – очаквай информация за него съвсем скоро.

Изпълни лично спортно предизвикателство в подкрепа на качественото образование в България

„Предизвикай се с кауза“ е начин да подкрепиш работата на Фондация „Заедно в час“ и заедно да покажем, че образованието е ценност за цялото ни общество. Провокираме те на 30 май да се включиш в едно необикновено събитие и да изпълниш лично спортно предизвикателство за успеха на всички деца в България. Заедно с теб ще се включат още хиляди хора от цялата страна и дори от чужбина. Нека заедно покажем колко много хора вярват в силата на образованието. 

1.

Избери спорт за своето предизвикателство!

Предизвикай се сам, с приятели, семейството ти или колеги и избери една от следните спортни категории:

ХОДЕНЕ

Важно е участието на всеки, затова и без особена подготовка можеш да се включиш в категория ходене. Постави си цел за изминати километри и я изпълни на 30 май в удобно за теб време и място.

БЯГАНЕ

Готов ли си за маратонско бягане, за полумаратон или просто да направиш неделния си крос този път с кауза? Тренирай и постави нов личен рекорд за избягани километри.

КОЛОЕЗДЕНЕ

Краят на май е хубаво време да се впуснеш в ново велоприключение сам или с приятели. Тествай своята издръжливост и покори нови маршрути. Можеш да се включиш както с шосейно каране, така и с по-екстремно планинско предизвикателство.

ПЛУВАНЕ

Сприятели се с водата и надскочи своите постижения през май в категория плуване. Потопи се в предизвикателството със спринт или маратон, в басейн или в морето, в един стил или всички, които знаеш.

КАТЕРЕНЕ

Зареди си торбичката с магнезий, приготви инвентара и направи своето предизвикателство отвисоко на 30 май. Скоростно изкачи любимия си маршрут или покори нови категории. Няма значение в зала или на скали, важното е да се включиш.

ПО ИЗБОР

Имаш друга, още по-вълнуваща идея за предизвикателство? Няма проблем! Запиши я в регистрацията и се предизвикай – от вдигане на тежести, до стойка на ръце, 10 км с ролери или танци. Всичко може да бъде предизвикателство в името на общата цел.

Поръчай сега!

Очаквайте следващото издание на събитието „Предизвикай се с кауза през март 2022. Дотогава можете да поръчате своите коледни подаръци с кауза

2.

Регистрирай се!

Запиши се на нашия сайт. Така ще знаем, че ще участваш. Предизвикай се сам или запиши и твои близки – семейство, приятели, колеги, и се забавлявайте заедно. Всеки регистриран имейл автоматично участва в специална томбола с награди за приключенци.

3.

Подготви се и участвай!

30 май може би ти изглежда далече, но ще дойде бързо. Подготви се предварително и изпълни успешно предизвикателството си. Скоро ще ти споделим още идеи как можеш да тренираш, а през това време ни изпращай снимки и споделяй за предизвикателството с хаштага #предизвикайсе. Така ще достигнем до повече хора и в края на май ще бъдем хиляди хора, които се предизвикват с кауза образование!

4.

Спечели!

Всеки регистриран имейл автоматично ви дава право на участие в томболата ни с награди за приключенци. Ще обявим победителите след деня на предизвикателствата.

Дарение за участие

Участвай!

20 лв.

Индивидуално участие

Участвай!

17 лв.

за участник при записване над петима души

Участвай!

2021-02-25-ZvC_ChallengeForACause_Merch_T-shirt_MA_v11 (1)

20 лв.

Тениска

Участвай!

15 лв.

Бандана

Спонсори и партньори

Организациите, които ни подкрепят и застават зад каузата на събитието:

Партньори на "Предизвикай се с кауза":

Медийни партньори:

Сподели каузата

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

В събитието ще се включат и:

Алек Алексиев
Алек Алексиев
Ines-sunrise
Инес Субашка Inspired Fit Strong
Роси Русева
Роси Русева Chair Up
Краси Георгиев
Краси Георгиев Chair Up
20191216_AVON_AleksandraZhekova_sq
Сани Жекова
georgi-zlatarev
Георги Златарев
nina sotirova 2
Нина Сотирова - Нитя Santosha Yoga
Валентина Каролева
Валентина Каролева

Контакти

America for Bulgaria logo

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България”

logo-220
BG-Logo_Black&White-300
America for Bulgaria logo

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България”