Регистрация

Благодарим Ви за интереса към Предизвикай се с кауза. Тази година събитието приключи, но ако искате да ни подкрепите, можете да го направите тук

Предизвикай се с кауза - Форма за дарения

Чрез поръчката на спортен артикул ти правиш дарение към фондация "Заедно в час", покдрепяйки каузата за осигуряване на равен достъп до качествено онбразование за всяко дете.Благодарим ти! 
1. Попълни своите данни:
2. Избери желаното количество спортни артикули:
При поръчка на артикула по-долу, доставката за територията на България е безплатна. Не доставяме този артикул извън територията на България.
ДОставката на артикула ще се случи до 2 седмици след поръчката. 

buff
Доставка

Моля да попълните отново желания офис за доставка. Използвайте, тази карта за да намерите точното наименование на офиса - https://www.econt.com/find-office  Името на офиса обикновено е във формат Населено място Име - например: "Русе Солун" или "Пловдив Адата"


Моля, изпишете единствено името на населеното място. Без гр. с. и др.
3. Плащане
лв."Заедно в час" не съхранява информация за вашата дебитна или кредитна карта. Всяко дарение е криптирано и 100% защитено.
С регистрацията за "Предизвикай се с кауза" се съгласявате личните Ви данни, посочени в тази форма, да бъдат съхранявани и обработвани от "Заедно в час" във връзка с провеждането на настоящото събитие. С регистрацията се съгласявате също да ви изпращаме допълнителна информация за дейността на организацията и използването на вашето дарение. Запознайте се подробно с политиката за лични данни на "Заедно в час" тук https://zaednovchas.bg/privacy-policy/


Подкрепете "Заедно в час" и усилията ни за подобряване на българското образование


2. Попълнете вашите данниGemoji image for :lock Заедно в час не съхранява информация за вашата дебитна или кредитна карта. Всяко дарение е криптирано и 100% защитено.


Предизвикай се с кауза - Форма за регистрация

Благодарим Ви за интереса към Предизвикай се с кауза. Тази годишното събитие вече приключи, но ако искате да ни подкрепите може да го направите на https://www.tfaforms.com/4838042

Контакти

America for Bulgaria logo

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България”

logo-220
BG-Logo_Black&White-300
America for Bulgaria logo

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България”