Станете дарител на “Заедно в час” сега и годишното ви дарение ще бъде удвоено

Една от големите цели на “Заедно в час” е един ден всяко дете в България да има равен достъп до качествено образование и възможност да реализира пълния си потенциал. За да я постигнем обаче, знаем, че не можем да се справим сами и имаме нужда от нашите регулярни дарители, верни партньори и съмишленици. Всички онези хора и личности, които всеки месец отделят от времето и средствата си, за да подкрепят работата на вдъхновяващи учители като Даниела Донева от пловдивския кв. Столипиново, Кристина Тодорова в гр. Лом или учениците от “Училищни чудеса”.

Станете един от нашите регулярни дарители до 15 септември и дарението, което направите на годишна база, ще бъде удвоено от нашия верен съмишленик Богомил Балкански до 2020 година.

Вашата ангажираност ще ни помогне да осигурим обучението, подготовката и подкрепата за новия випуск мотивирани участници в програмата на “Заедно в час”, които са готови да работят неуморно за положителните промени в българското училище.

В края на учебната година, с наближаването на 24 май и всички финални оценявания за учениците, темата за образованието все по-често се появява в общественото пространство. Ние обаче ви провокираме да направите една крачка повече и да допринесете за устойчивостта на нашата работа и дългосрочно положително въздействие както в класната стая, така и в различни общности в цялата страна и на системно ниво.


Научете повече за различните начини как може да ни подкрепите тук или се свържете с нашия екип “Разивитие” на development@zaednovchas.bg, ако имате въпроси или допълнителни идеи.

Прочетете още за отдадената подкрепа и ангажираност на Богомил Балкански. Не пропускайте да се запознаете и с една от нашите регулярни дарителки Лидия Найденова, която е учител в Самоков и всеки месец подкрепя работата на “Заедно в час” с месечно дарение.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути