Станете дарител на “Заедно в час” сега и годишното ви дарение ще бъде удвоено

Годишните дарения на всички регулярни дарители ще бъдат удвоени до 2020 година благодарение на верния ни съмишленик Богомил Балкански

Една от големите цели на “Заедно в час” е един ден всяко дете в България да има равен достъп до качествено образование и възможност да реализира пълния си потенциал. За да я постигнем обаче, знаем, че не можем да се справим сами и имаме нужда от нашите регулярни дарители, верни партньори и съмишленици. Всички онези хора и личности, които всеки месец отделят от времето и средствата си, за да подкрепят работата на вдъхновяващи учители като Даниела Донева от пловдивския кв. Столипиново, Кристина Тодорова в гр. Лом или учениците от “Училищни чудеса”.

Станете един от нашите регулярни дарители до 15 септември и дарението, което направите на годишна база, ще бъде удвоено от нашия верен съмишленик Богомил Балкански до 2020 година.

Вашата ангажираност ще ни помогне да осигурим обучението, подготовката и подкрепата за новия випуск мотивирани участници в програмата на “Заедно в час”, които са готови да работят неуморно за положителните промени в българското училище.

В края на учебната година, с наближаването на 24 май и всички финални оценявания за учениците, темата за образованието все по-често се появява в общественото пространство. Ние обаче ви провокираме да направите една крачка повече и да допринесете за устойчивостта на нашата работа и дългосрочно положително въздействие както в класната стая, така и в различни общности в цялата страна и на системно ниво.


Научете повече за различните начини как може да ни подкрепите тук или се свържете с нашия екип “Разивитие” на development@zaednovchas.bg, ако имате въпроси или допълнителни идеи.

Прочетете още за отдадената подкрепа и ангажираност на Богомил Балкански. Не пропускайте да се запознаете и с една от нашите регулярни дарителки Лидия Найденова, която е учител в Самоков и всеки месец подкрепя работата на “Заедно в час” с месечно дарение.