Кои са първите 5 звезди на десетия Благотворителен търг на звездите

Певица, Chef готвач, актьор и режисьор, вдъхновяващ ултрамаратонец и оперна певица са първите звезди в най-голямото благотворително събитие на “Заедно в час” тази година

На 21 септември в градината на хотел Хилтън, каузата на “Заедно в час” ще събере на едно място талантливия глас на България от Евровизия 2021, оперна певица и писателка със страхотно чувство за хумор, една от най-популярните и талантливи български шеф готвачи, режисьора на „Живи легенди“, „Нокаут“ и „Завръщане“ и човека, избягал хиляди километри за благотворителни каузи.

Това накратко са профилите на първите пет популярни личности, които тази година ще се включат в Благотворителния търг на звездите

За десета поредна година събитието обединява бизнес лидери и популярни и успешни лица от различни сфери в България с цел набиране на средства за работата на фондация “Заедно в час”. Всяка от звездите на търга дарява два часа от своето време за различни дейности, а гостите на търга наддават за тях, като всички набрани средства ще бъдат инвестирани в подкрепа на учители и училища от цялата страна и успеха на учениците в България.

РЕГИСТРАЦИЯТА ЗА СЪБИТИЕТО Е ОТВОРЕНА ТУК

Местата са ограничени с цел осигуряване безопасността на събитието, затова препоръчваме да се регистрирате възможно най-рано.

Организатори на събитието са фондация “Заедно в час” и Българския форум на бизнес лидерите, а спонсори на събитието са хотел Хилтън, SEG, винарска изба Вила Мелник и Кока-Кола Хеленик.

Ето и повече конкретика за първите пет звезди на събитието тази година: 

Виктория Георгиева – от Х Factor до Евровизия

Младата певица започва да се занимава с пеене на 11-годишна възраст и дебютира в четвърти сезон на Х Фактор, когато е едва на 17 години. Участието в музикалния формат дава летящ старт на музикалната ѝ кариера и през 2020 тя е избрана да представлява България на конкурса Евровизия. Гостът, който спечели нейното наддаване по време на Благотворителния търг на звездите, ще може да покани Виктория да бъде специален гост на фирмено събитие. Това е познат и популярен формат за гостите на търга, като много от нях наддават именно, за да поканят звезди на тиймбилдинг събития. Виктория ще разкаже повече за предизвикателствата и възможностите, които открива през музиката, какво е да участваш в голям форум като Евровизия и как се балансира славата и работата с личния живот на един млад човек.

С гласа на оперната певица Мила Михова 

Мила Михова е градски бохем с изключително чувство за хумор, в който се крие впечатляващ оперен глас. Въпреки че от години нейната работа е насочена основно към изяви в чужбина, тя избира основно да живее и работи в България и да търси различни форми на популяризиране на оперното изкуство сред нова и млада публика.

За търга на звездите Мила дарява свой оперен рецитал „Славеят и Розата“ с акомпанимент на пиано от Василена Атанасова.

Рециталът включва камерни и оперни арии за кралят на певците и кралицата на цветята, ефирни и приказни сюжети и герои от друг свят, търсенето на себе си в природата и изкуството и намирането на природата и изкуството вътре в нас. В него са включени произведения на Хендел, Белини, Тости, Сен-Санс, Франк, Форе, Виардо, Брамс, Берг, Римский-Корсаков, Рахманинов, Гуаставино, Маскани. 

В кухнята на живота с Chef Силвена Роу

Силвена Роу е един от най-популярните български представители в световните кулинарни среди, а с ролята на жури в MasterChef по bTV и едно от най-разпознаваемите лица в България. На 19 години заминава за Великобритания, където стартира кулинарната си кариера. Бързо се нарежда сред топ готвачите на Острова и в света. През 2021 г. влиза в класацията за нaй-влиятeлнитe жeни в Близкия изтoк, нaпрaвeнa oт Саtеrеr Middlе Еаst – нaй-чeтeнoтo cпиcaниe зa кeтъринг в региона, в кoйтo oт гoдини живee и рaбoти,.

Тази есен за първи път Силвен Роу ще влезе в ролята на звезда в Благотворителния търг на звездите. Гостите на събитието, които спечелят нейното наддаване, ще имат уникалната възможност да се запознаят на живо и да спечелят лекция на тема „Вдъхни живот на годините си!“. В нея тя ще сподели философията си за живота и храната, която й носи признанието „кралица на вкусното и здравословното хранене“.

Краси Георгиев – ветеран и ултрасъмишленик на Търга на звездите

Какво означава буквално да преобърнеш живота си за една нощ и на какво е способна силата на волята? Историята на ултрамаратонеца Краси Георгиев не просто звучи, като филмов сюжет, но и доказва, че стига да поискаме нещо, то е възможно. Неговата биография включва по нещо за всекиго – бохемски живот до тридесетата му година, пробив в готварството от нулата и стотици избягани километри с кауза. Не случайно Краси е бил няколко пъти гост на Благотворителния търг на звездите и винаги интересът към неговото наддаване е голям. Вдъхновяващ, смислен и изключително активен в подкрепата на разнообразни каузи Краси е гост, за който наддаването със сигурност ще е оспорвано, особено когато той ще предложи специална тренировка и подбрани съвети как да сме физически активни по време на работа, за да сме по-продуктивни. Тренировката-работилница е особено ценна в ситуация на работа от вкъщи и може да допринесе за благосъстоянието на целия ви екип. 

Всестранният кино талант на Ники Илиев

Българската културна сцена познава много всестранно развити таланти и един от тях е Ники Илиев. През пролетта той беше едно от лицата на благотворителното ни спортно събитие “Предизвикай се с кауза”, а през септември продължава подкрепата си за „Заедно в час“ с участие в Търга на звездите.

Ники Илиев е успешен творец, от който може да научите повече за правенето на кино в България и за различните умения и знания, които са необходими за съчетаването на разнообразните роли в кино производството – режисьор, сценарист, актьор. Освен своите възгледи за киното и неговото развитие в България, той ще разкаже и за работата си с български актьори, но и световни имена. 

Прочетете още:

Мария Силвестър и Митко Павлов са водещите на десетия Благотворителен търг на звездите

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути