Посланик, популярни ТВ водещи, обичан актьор и мореплаватели с кауза са част от звездите на десетия Благотворителен търг на “Заедно в час”

Остава по-малко от седмица до юбилейното издание на Благотворителния търг на звездите – най-голямото фондонабиращо събитие на фондация “Заедно в час”. Затова е време да разкрием и последните пет звезди, които избраха да подкрепят мисията на организацията за равен достъп до качествено образование на 21 септември в градината на хотел Хилтън.

Гостите на нестандартното събитие наддават под формата на търг за два часа, прекарани с популярни и успешни личности и предложени от тях дейности (водещи на корпоративни събития, лекции, срещи със служители, тиймбилдинг дейности и др). Набраните средства са дарения към “Заедно в час” и подкрепят директно работата на организацията с учители и училища в цялата страна. Звездите, съмишленици на мисията на “Заедно в час”, даряват своите два часа благотворително и вярват силно в значимостта да инвестираме повече в образование.

Домакини на Благотворителния търг са фондация “Заедно в час” и Българския форум на бизнес лидерите. Спонсори на събитието тази година са Хотел Хилтън, SEG, винарска изба Вила Мелник и Кока-Кола ХБК.

Днес е последният ден за регистрация!

Да преминеш Атлантика със Стефан и Максим Иванови и лодка NEVEREST

Максим и Стефан Иванови

Максим и Стефан Иванови преди година привлякоха вниманието на много хора със своя приключенски дух, благородство и сила. Без предварителен опит в гребането, строежа на лодки и мореплаването построиха океанска гребна лодка в гаража си в София, а след това, насред скования от коронавирус свят и по време на най-активния сезон на ураганите в Атлантика, прекосиха за 105 дни Атлантическия океан от бреговете на Португалия до Карибските Острови. Най-силната част от това вълнуващо пътуване – плаването им е посветено на кампанията „Да! За живот!“ на Министерство на здравеопазването, която цели да стимулира повече хора да вземат решение да бъдат потенциални донори на органи след смъртта си за да спасят човешки животи посредством трансплантации. С участието си в Благотворителния търг на звездите двамата подкрепят и мисията всяко дете в България да има достъп до качествено образование с мотивирани учители и училища, които поставят на първо място развитието и успеха на учениците. В търга дейността, която предлагат, е лична среща с тях двамата за група приятели или служителите на цяла компания. В срещата ще се включи и… тяхната лодка NEVEREST, защото една снимка говори повече от 1000 думи, а това да видиш лодката на живо е незаменимо. 

Зад кулисите на вечерното шоу на Николаос Цитиридис

Николаос Цитиридис

Телевизията е магия и магьосникът на вечерното шоу Николаос Цитиридис е готов да ви разкрие тайните на праймтайма и на създаването на ежедневно ТВ предаване с национален ефир. ТВ водещият се включва за първи път в Благотворителния търг на звездите, но със силна мотивация да подкрепи успеха на учениците и по-качественото образование в страната.

“Подкрепям “Заедно в час”, защото, ако ние научим децата на това, което знаем, те ще ни научат как да летим.”, споделя Николаос и дарява за търга разходка зад кулисите на своето предаване. Сигурни сме, че това ще е най-забавната разходка, която може да преживеете в телевизията и междувременно да подкрепите кауза, която има отражение върху цялото общество.

Чай с британския посланик Роб Диксън

Британския посланик Роб Диксън

В Благотворителния търг на звездите от години има специално място за дипломати и посланиците на различни държави. През годините в търга са се включвали като звезди посланика на Израел, посланика на Индия и посланика на Великобритания и техните наддавания винаги са били вълнуващи и оспорвани. Тази година отново посрещаме дипломатическия представител на Обединеното Кралство Роб Диксън. Той от своя страна ще предложи традиционен чаен следобед в Британската резиденция и разговор на разнообразни теми. От биографията на Роб Диксън знаем, че е бил секретар по човешките права в мисията на Великобритания в ООН, заместник-посланик в мисията на Острова в Израел, както и ръководител на департамента за Западна Африка в Министерството на външните работи и въпроси. А всички тези длъжности обещават любопитен и много ценен разговор за международна политика, пътувания и различни култури.

Работилница за успешна комуникация с медии с водещата на “Преди обед” Деси Стоянова 

Деси Стоянова, водеща на “Преди обед”

Знаете ли какво търсят медиите и как да им го дадете, така че да получите това, което искате? Е, ние не знаем отговора, но сме сигури, че Деси Стоянова от bTV ще ви помогне да го откриете. Дългогодишен журналист в различни медии и водещ на предаването “Преди обед” тя ще сподели ясни правила, изпитани в практиката, които отделят успеха от провала в медийното позициониране. За да спечелите обаче тази изключително полезна работилница, трябва първо да спечелите наддаването за Деси в Благотворителния търг на звездите. 

Телевизионната водеща се включва за първи път в събитието, като подкрепя силния отбор от лица на bTV в тазгодишното издание. Ето и нейната мотивация да го направи:

“Едно от най-смислените неща, които можем да направим, е да помогнем за това възможно най-много деца да получат адекватно образование. И да имат шанса да са в класната стая с посветени и отдадени на работата си учители, които знаят как да превърнат ученето от досадно задължение във вълнуващо приключение.” 

И дейност изненада с актьора Алек Алексиев

Накрая на този текст идва и актьорът Алек Алексиев. Той е един от ветераните на търга на звездите с цели три участия през годините. Алек е също така верен и много отдаден съмишленик на “Заедно в час”, който ни подкрепя по разнообразни начини – от посещение в класни стаи до призиви за включване в кампании, а тази пролет и с велосипедно предизвикателство в името на учениците. Неговата дейност за търга тази година е изненада, която ще разберете само, ако се регистрирате и присъствате на място на събитието. Не забравяйте, че регистрацията е отворена само до края на седмицата, затова не чакайте последния момент. Повечето места вече са запазени.

Прочетете още:

Кои са първите 5 звезди на десетия Благотворителен търг на звездите

Предприемачи с мисия или още 5 звезди на Благотворителния търг на звездите

Мария Силвестър и Митко Павлов са водещите на десетия Благотворителен търг на звездите

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути