Приключи записването на ученици за нашата Лятна академия

За четвърта поредна година Заедно в час организира безплатна Лятна академия за успех и забавления за ученици от 1 до 12 клас. Целта на академията е не само да подобри подготовката на учениците по избрани от тях предмети, но и да повиши мотивацията им за учене. Часовете ще бъдат водени от младите и амбициозни учители на Заедно в час, които са специалисти по различни учебни дисциплини.  Те ще покажат на децата, че ученето може да бъде едновременно полезно и забавно. Всички учители по програма Заедно в час са обучени по международния модел „Преподавай като лидер”, който се фокусира върху успеха и мотивацията на всеки един ученик.

Тази година лятната академия също ще се проведе в 90 СОУ “Ген. Хосе де Сан Мартин” в Люлин (до метростанция Люлин), всеки делничен ден от 28 юли до 14 август. В академията ще могат да се включат 300 ученици, което е двойно повече в сравнение с предходната година. Това отразява множеството положителни коментари, получени от родителите и ученици, включили се в учебни занимания през изминалите три лета. По време на Лятната академия Заедно в час осигурява за учениците:

  • безплатно обучение и учебни материали;
  • индивидуални занимания с учениците;
  • специални забавни игри и събития;
  • сертификат за успешно участие, издаден на учениците в края на академията.

Регистрацията за академията приключи на 15 юни.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути