Подкрепи учителите на Заедно в час за 15 септември

dsc06688В началото на септември подготовката за първия учебен ден за всички ученици, родители и учители тече с пълна сила. За новите учители по програма Заедно в час това също е много важен и емоционален период, в който знаем, че подкрепата е необходима, не само от страна на нашия екип, но и от техните семейства, близки и всички, които вярват, че качественото образование е право на всяко дете.

В момента новите 120 учители по програмата усилено планират своите първи уроци и срещи с учениците, за чийто успех и развитие ще работят през следващите две години в близо 80 училища-партньори в 10 региона от страната. За да стигнат обаче до този момент, всички те се подготовят и работят упорито още преди първия звънец. От избора и отговорността да бъдат част от промяната, през сериозния процес на подбор и не на последно място вълнуващите и интензивни шест седмици на летния институт и лятната академия. Във всеки един от тези етапи учителите и екипа на Заедно в час са подкрепяни от корпоративни и индивидуални дарители и партньори, които истински вярват, че преодоляването на образователното неравенство в цялата страна е важна стъпка за по-доброто бъдеще на всички.

dsc06830През юли и август тази година летният институт и лятната академия нямаше да бъдат толкова успешни за всички 120 нови учители без помощта на Фондация “Америка за България”, Банкя, International Womens Club и HP. Не по-малко значима е и ценна е и подкрепата на всички служители на Questers, които регулярно отделят средства от своите месечни възнаграждения изцяло за каузата на Заедно в час.

„Образованието на всяко едно дете, във всяко училище и всеки български град определя бъдещето ни в не по-малка степен, отколкото успехите на децата в елитните профилирани училища. Именно затова е важно да се подкрепят широкообхватни инициативи като тази на Заедно в час – мисия, която помага на големия процент от децата, които ще продължат да живеят в България утре“, споделя Александър Дрангажов, изпълнителен директор на Questers.

Подкрепата на тези конкретни партньори, както и всички останали съмишленици, е основа за успешното развитие на учителите на Заедно в час и през следващите години, но преди всичко тя е инвестиция за успеха на учениците, които тези учители ще посрещнат в класните стаи на 15 септември. Подкрепете ги и вие!

Научи повече за възможностите да подпомогнеш учителите и мисията на Заедно в час тук.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути