СТАНЕТЕ СЪМИШЛЕНИК

Празнувай с кауза

Очаквайте скоро идеи и вдъхновяващи истории как може да подкрепите “Заедно в час” с отбелязването на лични празници и хубави поводи с помощтта на приятели.

Предизвикай се с кауза

Очаквайте скоро идеи и вдъхновяващи истории как да подкрепите “Заедно в час” като предизвикате себе си и приятели с маратон, велоприключение и други идеи.

Човек за пример

Подкрепете работата на учителите в програмата на „Заедно в час“ и бъдете вдъхновяващ човек за пример за учениците им! Споделете своя опит, разкажете за професионалния си път и уменията, които са ви били нужни, за да го извървите, или просто поговорите с децата и младежите.

За да се включите като гост – ролеви модел, ни пишета на role_models[@]zaednovchas.bg и очаквайте контакт от нашия екип. Ако живеете в чужбина, може да се включите и дистанционно онлайн.

СЪБИТИЯ ЗА ПОДКРЕПА

QuizIT
благотворителна викторина

БЛАГОТВОРИТЕЛЕН ТЪРГ НА ЗВЕЗДИТЕ

“Благотворителният търг на звездите” е най-голямото събитие за подкрепа на “Заедно в час”, което се организира от 2012 г. в партньорство с Българския форум на бизнес лидерите. Нестандартното събитие предоставя възможност на гости на търга да наддават за два часа, прекарани с известни и вдъхновяващи личности от българската култура, спорт, медии и други сфери. Като съмишленици на мисията на “Заедно в час” звездите даряват своите два часа като водещи на корпоративни събития, тиймбилдинг дейности и пр.

Основната цел на събитието е да набере средства в подкрепа на учителите по програма Заедно в час, както и да обедини бизнес лидери и популярни личности около каузата за осигуряване на равен достъп до качествено образование на всяко дете.

ПАРТНЬОРИ И ДАРИТЕЛИ

Научете повече за основните ни партньори, съвместните ни дейности и как заедно работим за подобряване образованието в България:

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация
“Америка за България”

 ЗЛАТНИ ПАРТНЬОРИ

serdika

СРЕБЪРНИ ПАРТНЬОРИ

БРОНЗОВИ ПАРТНЬОРИ

ИНДИВИДУАЛНИ ДАРИТЕЛИ И СЪМИШЛЕНИЦИ

Индивидуалните дарители са ценни съмишленици, които ни ни помагат да бъдем много по-устойчиви в мисията за осигуряване равен достъп до качествено образование за всяко дете в България. Те ни помагат също да докажем, че личният пример е най-силното вдъхновение за промяна.

Ето и някои от най-вдъхновяващите истории на наши индивидуални дарители:

През 2017 година един от най-успешните българи в технологичната индустрия и Силициевата долина Богомил Балкански се ангажира силно с каузата на Заедно в час за успеха на всяко дете. Г-н Балкански организира кампания за удвояване на даренията към Заедно в час, в която се включиха повече от 150 души, гостува като ролеви модел в класна стая на учители по програмата и разказа за своя личен път на специална дискусия за социалната мобилност.

За 10 дни през юни 2017 нашият съмишленик Явор Атанасов измина разстоянието от 1347 км между Париж и Барселона, сам с едно колело и благотворителната мисия за набиране на средства за подкрепа на учителите по програма Заедно в час. За по-малко от месец той обедини повече от 420 души и над 100 дарители да се включат в неговото благоворително приключение.

За 10 дни през юни 2017 нашият съмишленик Явор Атанасов измина разстоянието от 1347 км между Париж и Барселона, сам с едно колело и благотворителната мисия за набиране на средства за подкрепа на учителите по програма Заедно в час. За по-малко от месец той обедини повече от 420 души и над 100 дарители да се включат в неговото благоворително приключение.

Прочетете още истории за наши съмишленици и участници в програмата тук.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ДЕЙНОСТТА

2018/2019

2017/2018

ГОДИШНИ ФИНАНСОВИ ОТЧЕТИ

pdf

ГФО за 2011 г.

pdf

ГФО за 2010 г.