Направете дарение за “Заедно в час”!

Всяко ваше дарение, независимо от неговия размер, е важно и ценно за успеха на участниците в програмата ни, за тяхното дългосрочно развитие и пряката им работа с учениците. То ще бъде инвестирано в привличане, подбор, надграждащи обучения, подкрепа и финансови стимули за учителите от програмата на „Заедно в час“.

Дарение

5.00 лв.500.00 лв.

За да направите дарение през PayPal, използвайте paypal@zaednovchas.bg или бутона

За повече информация може да се свържете се с нашия екип „Развитие и фондонабиране“ на development@zaednovchas.bg.

Фондация „Заедно в час” Адрес: Колайдър Активити Център, бул. Цариградско шосе 111В, София При банка: УниКредит Булбанк IBAN: BG14 UNCR 7000 1520 5400 99 SWIFT (BIC): UNCRBGSF

Моля добавете своя имейл адрес в полето „още пояснения“/ „additional details“ в банковия превод. Така ще можем да Ви потвърдим, че дарението е прието успешно и да Ви информираме за дейността на Заедно в час.

За повече информация може да се свържете се с нашия екип „Развитие и фондонабиране“ на development@zaednovchas.bg.

Дарявайки символична сума месечно се ангажирате трайно с мисията за равен достъп до качествено образование и системно допринасяте за това повече деца да имат шанса да работят с мотивирани учители, които им помагат да разгърнат своя потенциал. Децата имат нужда от вяра и подкрепа, за да бъдат успешни!

За целта създадохме два удобни начина за дарение. Сумата и продължителността на дарението определяте единствено вие. Едната възможност е чрез дарение по ведомост – определената от вас сума се превежда директно от вашата заплата към фондация Заедно в час. Другият начин е директен дебит в обслужващата ви банка. Отново, единствено вие определяте размера и периодичността на дарението.

Какви са стъпките, които трябва да предприемете?

За дарение по ведомост:

Попълнете приложената бланка от тук; Предоставте я на отдел „Счетоводство” на своя работодател.

За директен дебит:

Попълнете приложената бланка от тук; Занесете попълнения формуляр в клон на обслужващата ви банка.

Информация за дарителите:

Дарителите могат да получат сертификат за направеното дарение, с който да удостоверят разходите си пред съответните данъчни служби. За целта е необходимо да бъде подписан Договор за дарение. Моля, пишете на development@zaednovchas.bg за повече информация.

Фондация Заедно в час е вписана в Централния регистър на юридическите лица с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност.

За повече информация може да се свържете се с нашия екип „Развитие и фондонабиране“ на development@zaednovchas.bg.

Подкрепете ни онлайн чрез Global Giving.

За повече информация може да се свържете се с нашия екип „Развитие и фондонабиране“ на development@zaednovchas.bg.

Служители на Google и Microsoft, които искат да подкрепят мисията на Заедно в час, могат да дарят чрез портала Benevity под името: Teach For Bulgaria (“Zaedno v chas”).

От САЩ онлайн може да подкрепите Заедно в час с данъчно облекчение през Benevity чрез дарение до „Next Generation Bulgaria Fund“, като добавите следната бележка към дарението: „Donation for Teach For Bulgaria“.

За повече информация може да се свържете се с нашия екип „Развитие и фондонабиране“ на development@zaednovchas.bg.

От САЩ може да ни подкрепите с дарение с чек или банков превод.

За дарение през PayPal:

nextgenerationbulgariafund@gmail.com или линка ТУК

За дарение през банков превод:

Bank Name: Fidelity Bank
ABA: 091014924
Beneficiary Name: NEXT GENERATION BULGARIA FUND
Beneficiary Account Number: 213826
Моля, добавете като бележка (memo) “Teach For Bulgaria donation”.

За дарение през чекове, моля изпратете до:

Next Generation Bulgaria Fund, 64 Summit Avenue, Bronxville, NY 10708.
Моля, добавете като бележка (memo) “Teach For Bulgaria donation”.

Онлайн може да подкрепите Заедно в час от САЩ с данъчно облекчение през Benevity чрез дарение до „Next Generation Bulgaria Fund“, като добавите следната бележка към дарението: „Donation for Teach For Bulgaria“.

За повече информация може да се свържете се с нашия екип „Развитие и фондонабиране“ на development@zaednovchas.bg.

Вижте кои са нашите дарители и партньори в “Нашата общност”

„Заедно в час“ е неправителствена организация, обединяваща мотивирани и способни професионалисти, които търсят решения и работят за това всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Дейността на фондацията няма да е възможна без силната ангажираност и съдействието на много хора и организации, които вярват в успеха на всяко дете.

Работата на „Заедно в час“ се осъществява с подкрепата на фондация „Америка за България“, на едни от най-големите и успешни компании в България, на международни корпорации, но и на много индивидуални дарители и съмишленици на каузата от страната и чужбина.

Тази подкрепа има различни форми и измерения:

  • регулярни годишни и месечни дарения и устойчиви програми за корпоративно-социална отговорност (фонд работна заплата и др.);
  • онлайн кампании за набиране на средства за участниците в програмата на „Заедно в час“;
  • дарения по време на събития във и извън България;
  • организиране на индивидуални дарителски кампании;
  • споделяне на опит и експертиза, вдъхновяващи посещения в класни стаи, менторство за участници и за екипа на организацията и др.

Ако имате допълнителни идеи или въпроси, не се колебайте да се свържете с нашия екип на development@zaednovchas.bg

СТАНЕТЕ СЪМИШЛЕНИК

Бъдете посланик на “Заедно в час”

Посланиците на „Заедно в час“ подкрепят мисията на организацията, като разпространяват информация за нашата работа сред нови и ключови публики – потенциални кандидати за участници в програмата ни или потенциални дарители и партньори. С тяхната силна подкрепа успяваме да достигнем до повече социалноангажирани хора в България и в чужбина.

Ако обичате да организирате събития със социална кауза и да общувате с различни хора, следвате ценности, сходни на тези на „Заедно в час“, свържете се с нас. Ще обсъдим вашата роля като посланици на „Заедно в час“ на development@zaednovchas.bg.

Човек за пример – ролеви модели в класната стая

Много от учениците на учителите от програмата на „Заедно в час“ растат в ограничена среда, която не ги среща с достатъчно примери за успешни професионалисти от различни области. Затова за децата и младежите е много полезно да общуват с хора извън своята общност и да виждат колко разнообразни пътища и възможности има пред тях.

Може да подкрепите работата на участниците от програмата на „Заедно в час“ и да бъдете вдъхновяващ човек за пример за учениците им, като споделите в класните им стаи своя опит, разкажете за професионалния си път и уменията, които са ви били нужни, за да го извървите, или просто поговорите с децата и младежите.

За да се включите като ролеви модел, ни пишета на role_models@zaednovchas.bg и очаквайте контакт от нашия екип. Ако живеете в чужбина, може да се включите и дистанционно онлайн.

Споделяй за нас

Харесайте и последвайте страниците ни в социалните мрежи, абонирайте се за месечните ни известия по имейл или четете редовно секция „Новини и истории“ на сайта ни, за да споделяте вдъхновяващи и интересни истории с вашите приятели и познати. По този начин повече хора ще може да разберат за мисията и работата на „Заедно в час“ и да подкрепят дейността ни.

Следете историите и новините от общността на “Заедно в час”

Последвайте ни в социалните мрежи

Абонирайте се за нашия месечен бюлетин

СЪБИТИЯ

Запознайте се със „Заедно в час“, с нашата дейност и възможностите за подкрепа и на някое от редовните събития, които организираме в България и в чужбина:

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДАРИТЕЛИ

ГОДИШЕН ДОКЛАД ЗА ДЕЙНОСТТА

2016/2017

2017/2018

ПО ИНИЦИАТИВА И С ФИНАНСОВАТА ПОДКРЕПА НА