В “Заедно в час” вярваме, че истинският ефект от съвместната работа с нашите партньори се постига тогава, когато споделените ни ценности за по-качествено образование се надграждат с разнообразни начини за ангажиране, открита комуникация и разбиране за залога в дългосрочен план.

Партньорството ни с минерална вода “Банкя” е един от най-ярките примери за устойчивост и непрекъснато развитие на социалната ангажираност на бизнеса към каузата на “Заедно в час”. На тази страница ви разказваме повече за съвместните ни усилия и инициативи за подкрепа на по-качествено образование за всички деца в България.

Партньорството между “Заедно в час” и “Банкя” започва още през 2012 г.

Основен фокус на сътрудничеството ни е привличането на нови участници в програмата на организацията за професионално и лидерско развитие. Изборът на този акцент не е случаен. За да приеме предизвикателството да стане част програмата, всеки участник започва промяната първо в себе си. Това разбиране е заложено ясно и в мотото и позиционирането на бранда “Банкя” в публичното пространство.

Подкрепата на “Банкя” за “Заедно в час” основно се изразява в две посоки:

  • финансова подкрепа за кампанията за привличане на нови участници;
  • съвместна широкомащабна рекламна кампания „Заедно за по-добро българско образование“.

Тези два ангажимента поставят голямата рамка на партньорството ни, но не изчерпват формите на подкрепа и взаимодействие между “Банкя” и “Заедно в час”. Сред съвместните ни инициативи влизат още споделяне на опит на служители и мениджъри от “Кока-Кола” на събития на “Заедно в час” и гостуване в класни стаи на участници в програмата, масови доброволчески акции в училища партньори, менторство на участници, споделяне на експертиза с екипа ни и др.

СЪВМЕСТНА РЕКЛАМНА КАМПАНИЯ

С подкрепата на “Банкя” имаме възможност да достигнем до много повече хора и потенциални кандидати с масирана съвместна рекламна кампания. Тя включва външна реклама (билборди) на различни места в страната, градския транспорт в големите градове и университетите. През годините са използвани и допълващи канали за комуникация – онлайн реклама, радио спотове и позициониране в социалните мрежи. Брандът покрива изцяло производството на рекламните материали и осигуряването на рекламните позиции.

ЛИЦА НА КАМПАНИЯТА

Всички лица в съвместната рекламна кампания през годините са участници в програмата на “Заедно в час”.

През 2016 – Радостина Бойчева, Тихомир Алексиев, Богдана Денчева; през 2018 (пролет) – Иглика Атанасова, Александър Иванов, Петър Велков; през 2018 (есен)Альона Денякина и Христо Младенов; през 2019Джани Чернев, Йоанна Димитрова, Евелина Стойчева.

ПОДКРЕПА ЗА СЪБИТИЯ И ГОСТУВАНЕ В КЛАСНИ СТАИ

Подкрепа за Лятната академия на “Заедно в час”

“Банкя” е един от дългогодишните партьнори на Лятната академия на “Заедно в час”

НАГРАДА ЗА ИНВЕСТИЦИЯ В ОБРАЗОВАНИЕТО

Кампанията на Банкя “Заедно за по-качествено образование” в подкрепа на мисията на “Заедно в час” и учителите в програмата спечели първо място в категория “Инвеститор в знанието” на годишни награди за отговорен бизнес на Българския форум на бизнес лидерите (БФБЛ) за 2016 г. Категорията беше една от най-оспорваните със 17 номинирани проекта.

Наградите на БФБЛ са най-утвърденият конкурс за корпоративна социална отговорност в България.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ

ЛЮБОПИТНО

На всяка бутилка на минерална вода “Банкя” може да намерите
логото и сайта на “Заедно в час” и
апел да подкрепите нашата мисия!

ИЗВОРЪТ - ОБРАЗОВАТЕЛНА ОНЛАЙН ИГРА

Между 2015-2017 г. минерални води „Банкя“ подпомагат мисията ни и работата на учителите в класната стая чрез развиването на образователната онлайн игра „Изворът“. Тя е предназначена за ученици от 5. до 12. клас и им позволява по забавен и интерактивен начин да надградят знанията, усвоени в класната стая.

Ако примерите за партньорството ни с “Банкя” са ви вдъхновили и искате и вие да станете наш партньор или съмишленик, разгледайте възможностите да ни подкрепите тук или се свържете се с нашия екип на development@zaednovchas.bg.