Отборният дух на вашия екип в подкрепа на българското образование

Образованието е ключово за развитието на всеки човек. ​

А качеството на образованието в цялото общество определя и възможностите за растеж на всеки бизнес в страната. Затова в “Заедно в час” изграждаме ефективни партньорства, които носят добавена стойност – дългосрочно за цялото общество и краткосрочно – за повишаване мотивацията на служителите и повече добавена стойност в дейностите на организациите с подкрепата на истински значима кауза. Работим с бизнеси, с които споделяме общи ценности и вярваме, че равния достъп до качествено образование има силата да вдъхновява, обединява и добавя стойност.

Ако и вие вярвате в силата на образованието и искате да вдъхновите своя екип, станете наш партньор.

Ето част от начините да си сътрудничим

Предизвикай (екипа си) с кауза

На 30 май хиляди хора от България и света ще се включат в “Предизвикай се с кауза” – необикновено събитие, което провокира всеки да изпълни лично спортно предизвикателство в името на равния достъп до качествено образование. Събитието дава чудесна възможност и за корпоративно включване с отбори. Научете повече тук и купете билети-дарения за своите служители или станете спонсор на събитието. 

Ето и част от предизвикателствата, които ще правят други компании:

  • Служителите на NEXO ще извървят в километри стойността на Bitcoin
  • 356 labs ще изкачат екипно връх Мусала
  • Utopia Forest ще преплуват разстоянието от остров св. Анастасия до Росенец

Събития, тиймбилдинг игри и други геймифицирани възможности

През последните години развихме успешни формати на партньорства, които дават възможност на компаниите да подкрепят нашата дейност, като обвържат каузата на “Заедно в час” с дейности за сплотяване на екипа, тиймбилдинги и различни игровизации. 

Ето няколко примера:

При интерес от подобно сътрудничество ни пишете на development@zaednovchas.bg 

Гостувания в класни стаи

Вярвате, че вашите служители са изключителни професионалисти и опитът им е вдъхновяващ пример за младото поколение. С инициативата ни за гостувания на професионалисти в класни стаи “Ролеви модели” подкрепяте неформално развитието на учениците и ги запознавате с културата и ценностите на своята компания (Те могат да са ваши колеги след години!). 

Научете повече за “Ролеви модели” тук и ни пишета на development@zaednovchas.bg за съдействие как най-добре да съчетаете инициативата със своята доброволческа корпоративна програма.

Търг на звездите

Благотворителният търг на звездите е най-голямото ни фондонабиращо събитие, което организираме всяка година съвместно с Български форум на бизнес лидерите от 2012 г. Нестандартното събитие предоставя възможност на гости на търга (много често представители на компании) да наддават за два часа от времето на известни личности от българската култура, спорт, медии и други сфери.

Като съмишленици на мисията на “Заедно в час” звездите даряват своите два часа като водещи на корпоративни събития, тиймбилдинг дейности и пр. Търгът предоставя възможност и за спонсорски пакети, които дават допълнителна видимост и отразяване ангажираността на компанията с каузата на “Заедно в час”. 

 

Прочетете още:

Прочети още скрий

Научете повече за Търга тук и пишете на development@zaednovchas.bg за повече подробности за следващото издание, което предстои през есента на 2021.

Маркетинг с кауза

Каузата на “Заедно в час” е близка до всички. Това ни позволява да осъществяваме и успешни партньорства, които обвързват продажбите на конкретен продукт или услуга с подкрепа за работата на организацията. Това дава добавена стойност и за вас като бизнес и за вашите клиенти, които подкрепят работата ни за подобряване на образованието в страната. 

Ето няколко примера:

Пишете ни на development@zaednovchas.bg или попълнете формата тук, за да обсъдим най-подходящите варианти за партньорство.

Дарения

Най-класическият начин за подкрепа, който обаче има най-голяма стойност за работата ни. С различни по размер и регулярност дарения ни помагате да разширим своето въздействие, да достигаме до повече учители и училища и още по-ефективно да ги подкрепяме с обучения, менторство и споделяне на полезни ресурси. 

С даренията можете да подкрепите също определена част от нашата работа, отделна инициатива или работа ни в конкретен географски район на страната. 

Още варианти да ни подкрепите с дарения:

  • Чрез платформите Benevity / B-cause всеки служител във вашата компания може да прави дарение по ведомост
  • Предметно дарение или обезпечаване на разходи на фондацията 

Свържете се с нас на development@zaednovchas.bg или попълнете тази форма, за да обсъдим най-подходящия формат на дарения за вашата компания.

Защо да си партнирате със "Заедно в час"

Кауза

Партньорството с нас ви носи висока добавена стойност – смисъл и кауза, която е близка до всеки човек и има дългосрочен ефект за всеки бизнес. Качественото образование е основа, върху която градим обществото и по-доброто си бъдеще.

Сплотяване на екипа

Последните години усилено инвестираме в развитието на нови формати, които ефективно подкрепят целите на HR експертите и компаниите – сплотяване и удовлетворение на служителите, забавление, добавяне на стойност и ефективен CSR. 

Качество и отчетност

“Заедно в час” е сред най-утвърдените образователни организации в България. За 10 години имаме много успешни събития и инициативи с бизнес организации. Те продължават да ни се доверяват, защото знаят, че в наше лице получават ефективно партньорство.

Образованието е ключово за развитието на всеки човек. А качеството на образованието в цялото общество определя и възможностите за растеж на всеки бизнес в страната. Затова в “Заедно в час” изграждаме ефективни партньорства, които носят добавена стойност - дългосрочно за цялото общество и краткосрочно - за повишаване мотивацията на служителите и повече добавена стойност в дейностите на организациите с подкрепата на истински значима кауза. Работим с бизнеси, с които споделяме общи ценности и вярваме, че равния достъп до качествено образование има силата да вдъхновява, обединява и добавя стойност. Ако и вие вярвате в силата на образованието и искате да вдъхновите своя екип, станете наш партньор.

0 .

Предизвикайте екипа си

Включете се в “Предизвикай се с кауза” с екипа си

0 .

Празнувайте с кауза

Благотворителен базар, годишнина на компанията, рожден ден, отбелязване на важни дни на компанията или празник 

0 .

Тиймбилдинг

Онлайн или на живо – йога, Декстрофобия, борд геймс, рисуване с вино, Викторини

0 .

Ролеви модели

Весо Овчаров в Чипровци

нещо нещо, платформата за ролеви модели?

0 .

Търг на звездите

следващото издание предстои през октомври 2021

0 .

Маркетинг с кауза

Партньорство, обвързано с Ваши продукти или услуги.

0 .

Benevity / B-cause

Чрез платформите Benevity / B-cause всеки служител във вашата компания може да прави дарение по ведомост.

0 .

Дарения

Финансово, предметно дарение или обезпечаване на разходи – свържете се с development@ за повече информация

“Ние в Булсатком стоим зад позицията, че достъпът до качествено образование е право на всички деца в България. Нивото на образование на децата ни е определящо за бъдещето на страната. Затова "Заедно в час" е фондацията, която подкрепяме чрез събраните такси за допълнителния тв пакет с образователно съдържание "Глобус". От началото на кампанията досега имаме над 20 000 предплатени абонамента. Булсатком дарява по 0.50 лв от всеки активен пакет в подкрепа на тази кауза.”

Станислав Георгиев Главен изпълнителен директор на Булсатком

„Събитие тип “рисуване с вино” е уникален начин да се потопиш напълно в различна и позитивна атмосфера, а това е особено ценно в промененото ни от Ковид-19 ежедневие. Допадна ни идеята за споделяне на време и положителни емоции с колеги, приятели и съмишленици. Допълнителен плюс за нас беше и социалната кауза на събитието, която екипът на Lidl подкрепя устойчиво – образованието. Вярваме искрено, че това е начинът да направим нашето утре по-красиво!“

Рая Цветкова Employer Branding мениждър от името на целия HR отдел на Lidl

"Дори в началото да не бяхме сигурни дали има запалени по бордовите игри, оказа се че такива не липсват. Някои колеги дори проявиха желание да дойдат с децата си на събитието, за да се учат взаимно с помощта на фасилитаторите на стратегии за това как да използват ходовете си разумно. Всички си тръгнаха много радостни след няколкото часове, прекарани в игри, награждаване и усвояване на нови умения чрез екипната игра. Най-ценно обаче беше, че всеки един със своето участие подкрепи мисията на “Заедно в час” и освен радостта в края на събитието, остана и удовлетворението от участието”

Деница Коларска Старши специалист CSR и вътрешна комуникация в А1

”Основната ни цел е да направим София едно по-добро място за живеене, като осигуряваме на нашите клиенти бърз, лесен и екологично чист начин за придвижване. Вярваме, че като подпомагаме различни каузи и бизнеси, ще допринесем за трансформацията на столицата и държавата ни”

BRUM Scooters

Партньори на Заедно в час

Научете повече за основните ни партньори, съвместните ни дейности и как заедно работим за подобряване образованието в България

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация “Америка за България”

Златни партньори

Сребърни партньори

Бронзови партньори

Последвайте ни в социалните мрежи