Отборният дух на вашия екип в подкрепа на българското образование

Образованието е ключово за развитието на всеки човек. ​

А качеството на образованието в цялото общество определя и възможностите за растеж на всеки бизнес в страната. Затова в “Заедно в час” изграждаме ефективни партньорства, които носят добавена стойност – дългосрочно за цялото общество и краткосрочно – за повишаване мотивацията на служителите и повече добавена стойност в дейностите на организациите с подкрепата на истински значима кауза. Работим с бизнеси, с които споделяме общи ценности и вярваме, че равния достъп до качествено образование има силата да вдъхновява, обединява и добавя стойност.

Ако и вие вярвате в силата на образованието и искате да вдъхновите своя екип, станете наш партньор.

Организирайте тиймбилдинг с кауза

Бягство в космоса с онлайн ескейп стая, quiz вечер, рисуване с кауза или лов на съкровища… Това са само част от предложенията на Заедно в час и партньорите, които ни подкрепят. 

В каталога ще откриете идеи за ангажиране на служители и конкретни предложения за активности във вашия офис или онлайн. 

Всички актуални предложения за тиймбилдинг можете да разгледате в каталога.

Ето част от начините да си сътрудничим

Предизвикай (екипа си) с кауза

На 30 май 2021 над хиляда участници от България и света се включиха в “Предизвикай се с кауза” – необикновено събитие, което провокира всеки да изпълни лично спортно предизвикателство в името на равния достъп до качествено образование. Събитието дава чудесна възможност и за корпоративно включване с отбори. Очаквайте информация за следващото издание и научете повече тук.

За тиймбилдинга с кауза по време на пандемия и  предизвикателствата, които си отправиха компании от различни сектори.

Събития, тиймбилдинг игри и други геймифицирани възможности

През последните години развихме успешни формати на партньорства, които дават възможност на компаниите да подкрепят нашата дейност, като обвържат каузата на “Заедно в час” с дейности за сплотяване на екипа, тиймбилдинги и различни игровизации. 

Ето няколко примера:

Гостувания в класни стаи

Вярвате, че вашите служители са изключителни професионалисти и опитът им е вдъхновяващ пример за младото поколение. С инициативата ни за гостувания на професионалисти в класни стаи “Ролеви модели” подкрепяте неформално развитието на учениците и ги запознавате с културата и ценностите на своята компания (Те могат да са ваши колеги след години!). 

Търг на звездите

Благотворителният търг на звездите е най-голямото ни фондонабиращо събитие, което организираме всяка година съвместно с Български форум на бизнес лидерите от 2012 г. Нестандартното събитие предоставя възможност на гости на търга (много често представители на компании) да наддават за два часа от времето на известни личности от българската култура, спорт, медии и други сфери.

Като съмишленици на мисията на “Заедно в час” звездите даряват своите два часа като водещи на корпоративни събития, тиймбилдинг дейности и пр. Търгът предоставя възможност и за спонсорски пакети, които дават допълнителна видимост и отразяване ангажираността на компанията с каузата на “Заедно в час”. 

 

Прочетете още:

Прочети още скрий

Маркетинг с кауза

Каузата на “Заедно в час” е близка до всички. Това ни позволява да осъществяваме и успешни партньорства, които обвързват продажбите на конкретен продукт или услуга с подкрепа за работата на организацията. Това дава добавена стойност и за вас като бизнес и за вашите клиенти, които подкрепят работата ни за подобряване на образованието в страната. 

Ето няколко примера:

Дарения

Най-класическият начин за подкрепа, който обаче има най-голяма стойност за работата ни. С различни по размер и регулярност дарения ни помагате да разширим своето въздействие, да достигаме до повече учители и училища и още по-ефективно да ги подкрепяме с обучения, менторство и споделяне на полезни ресурси. 

С даренията можете да подкрепите също определена част от нашата работа, отделна инициатива или работа ни в конкретен географски район на страната. 

Още варианти да ни подкрепите с дарения:

 • Чрез платформите Benevity / B-cause всеки служител във вашата компания може да прави дарение по ведомост
 • Предметно дарение или обезпечаване на разходи на фондацията 

Свържете се с нас на development@zaednovchas.bg или попълнете тази форма, за да обсъдим най-подходящия формат на дарения за вашата компания.

Прочети още скрий

Свържете се с нас

Свържете се с нас на development@zaednovchas.bg или попълнете тази форма, за да обсъдим най-подходящия формат на спонсорство, маркетинг с кауза или активности за вашата компания.

Станислав Георгиев Главен изпълнителен директор на Булсатком

“Ние в Булсатком стоим зад позицията, че достъпът до качествено образование е право на всички деца в България. Нивото на образование на децата ни е определящо за бъдещето на страната. Затова "Заедно в час" е фондацията, която подкрепяме чрез събраните такси за допълнителния тв пакет с образователно съдържание "Глобус". От началото на кампанията досега имаме над 20 000 предплатени абонамента. Булсатком дарява по 0.50 лв от всеки активен пакет в подкрепа на тази кауза.”

Рая Цветкова Employer Branding мениждър от името на целия HR отдел на Lidl

„Събитие тип “рисуване с вино” е уникален начин да се потопиш напълно в различна и позитивна атмосфера, а това е особено ценно в промененото ни от Ковид-19 ежедневие. Допадна ни идеята за споделяне на време и положителни емоции с колеги, приятели и съмишленици. Допълнителен плюс за нас беше и социалната кауза на събитието, която екипът на Lidl подкрепя устойчиво – образованието. Вярваме искрено, че това е начинът да направим нашето утре по-красиво!“

Деница Коларска Старши специалист CSR и вътрешна комуникация в А1

"Дори в началото да не бяхме сигурни дали има запалени по бордовите игри, оказа се че такива не липсват. Някои колеги дори проявиха желание да дойдат с децата си на събитието, за да се учат взаимно с помощта на фасилитаторите на стратегии за това как да използват ходовете си разумно. Всички си тръгнаха много радостни след няколкото часове, прекарани в игри, награждаване и усвояване на нови умения чрез екипната игра. Най-ценно обаче беше, че всеки един със своето участие подкрепи мисията на “Заедно в час” и освен радостта в края на събитието, остана и удовлетворението от участието”

BRUM Scooters

”Основната ни цел е да направим София едно по-добро място за живеене, като осигуряваме на нашите клиенти бърз, лесен и екологично чист начин за придвижване. Вярваме, че като подпомагаме различни каузи и бизнеси, ще допринесем за трансформацията на столицата и държавата ни”

  Партньори на Заедно в час

  Научете повече за основните ни партньори, съвместните ни дейности и как заедно работим за подобряване образованието в България

  “Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на фондация “Америка за България”

  Златни партньори

  Сребърни партньори

  Бронзови партньори

  Последвайте ни в социалните мрежи