Сватба с кауза по време на пандемия

Или вдъхновяващата история на Младоженците Александър и Лилиан, които избраха да подкрепят “Заедно в час” на своя сватбен ден

“Още с организирането на събитието и двамата с Лили бяхме с две ръце ЗА идеята вместо цветя, които макар красиви, остават нетрайни, заедно с гостите да подкрепим кауза, която ще допринесе за разпространяването на едно добро дело. А защо не и да послужи като пример на други при поемането на тази важна крачка”, споделя младоженецът Александър Димитров. 

Той и партньорката му Лилиан избират “доброто дело” да бъде работата на “Заедно в час” и в своя сватбен ден 16 юли избраха да организират специална кутия за дарения. В нея всеки гост може да дари сума, която иначе би отделил за закупуване на цветя и букети.

“Спряхме се на подкрепа за учителите по програмата “Заедно в час” и тяхното обучение, защото да помогнеш на дете в нужда е безценно, но да помогнеш, мобилизираш и мотивираш хората, които се занимават индивидуално със стотици деца, е поглед в бъдещето на младежта”, допълва още Александър причините да изберат именно “Заедно в час”. 

Специалният ден на сватбата за Александър и Лилиан е изпълнен с вълнуващи обрати, щастливи съвпадения и приключения напълно в духа на непредвидимата 2020 г. Сред тях са възможност за отлагане на сватбата, заради вируса, изненадващ летен дъжд, загубени документи и раждането на едно бебе 3 дни преди сватбата. За двамата обаче “няма нищо случайно, когато е писано дадено събитие да се случи”. 

Пожелаваме им да продължават да гледат със същия позитивизъм напред и да създават своето общо бъдеще щастливи и заобиколени с хубави истории. Благодарим им за вдъхновението и подкрепата, която ще ни помогне да бъдем по-близо до България, в която всяко дете има равен достъп до качествено образование.


Ако и вие имате желание да организирате личен празник и да вкарате в него благотворителна кампания за “Заедно в час”, вижте страницата ни “Празнувай с кауза” или ни пишете на development@zaednovchas.bg, за да ви подкрепим с идеи, материали и насоки.

Вдъхновете се с още истории на младоженци и рожденици тук и тук.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути