Тази Коледа дарете с мисъл за бъдещето

Подкрепете работата на вдъхновяващите участници в програмата на “Заедно в час” с дарение сега

В навечерието на празниците тази година ви провокираме не само да мечтаете за бъдещето, но и да споделите своите надежди за по-доброто утре, като подкрепите мисията на “Заедно в час”.

Направете дарение с избрана от вас сума и подкрепете възможността всяко дете да има вдъхновяващ учител, който го подкрепя да реализира своите мечти, да се развива и да прави света по-добро място.

От 10 декември до 10 януари, всяко регулярно дарение за “Заедно в час” ще бъде удвоено, благодарение на верния ни съмишленик Богомил Балкански. А с набрана сума от 6 000 лева ще осигурим обучението и финансовия стимул на 12 участници  в програма “Заедно в час” за един месец.

Помогнете ни да подкрепим повече мотивирани и способни българи да влязат в образователната система, да бъдат мотивиращи учители за своите ученици, а след това и дългосрочни двигатели на положителна промяна в образователната система.

Научете повече за кампанията и начините за дарение тук.

 

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути