Заедно в час е каузата на шампионата по бягане The Big Tech Run

tech-run-mapПодкрепата на учители по програма Заедно в час е тазгодишната кауза на шампионата по бягане TechRUN – за хора, ангажирани в сферата на технологиите и финансите в България.

25% от събраните регистрационни такси от финала на шампионата  – The Big Tech Run, както и допълнителни суми по желание на компаниите-участници, ще бъдат ще инвестирани именно в мисията и работата на Заедно в час.

The Big Tech Run ще се проведе на 20 ноември 2016 от 9:00 ч в в Sofia Tech Park и ще отбележи финала на TechRun League за 2016 година. Състезанието включва 2 дистанции: 5 и 10 км (1 обиколка = 1 км), а за участие могат да се регистрират както индивидуални участници, така и фирми за групово участие.

Повече информация за състезанието и записването може да научите тук.

Инициатори на лигата TechRUN са Спортен клуб “Бегач” и Questers, които са и едни от най-отдадените дарители на каузата за равен достъп до качествено образование на всяко дете. Служителите на компанията регулярно отделят средства от своите месечни възнаграждения изцяло за каузата на Заедно в час.

Научи повече и за другите възможности да подпомогнеш учителите и мисията на Заедно в час тук.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.