Заедно в час е партньор на програма “Най-изявените млади личности на България”

Образованието има нужда от истински лидери и хора за пример. Заедно в час търси именно тях, за да помогне на всички деца в България да осъществят пълния си потенциал и да имат достъп до качествено образование. Вярваме, че търсенето и създаването на тези вдъхновяващи личности е постоянна задача на средата в България, затова и се включваме като партньор на Junior Chamber International Bulgaria (JCI Bulgaria) в тазгодишната програма “Най-изявените млади личности на България“.

До 15 март 2017 г. всеки може да отличи млади силни лидери и забележителни личности чрез попълване на електронен формуляр на интернет страницата на програмата. Номинираните трябва да са мъже и жени на възраст между 18 и 40 г. с българско гражданство и доказани постижения в една от десетте категории:

  • – Бизнес, икономика и/или предприемачество
  • – Политически, правни и/или държавни въпроси
  • – Академично лидерство и/или постиежние
  • – Културно постижение
  • – Морално лидерство и/или защита на околната среда
  • – Принос към децата, световния мир и/или правата на човека
  • – Хуманитарно и/или доброволческо лидерство
  • – Наука и/или технологично развитие
  • – Личностно развитие и/или постижение
  • – Иновация в медицината

Номинациите се събират за трета поредна година у нас в рамките на световноизвестния проект The Outstanding Young Persons – TOYP („Най-изявените млади личности”). Проектът цели всяка година да бъдат отличавани млади хора, които изпъкват с качествата си в избраните от тях професионални области на развитие и които могат да послужат за пример на младите хора по света.

Десетимата победители ще бъдат номинирани за международната програма TOYP, като така ще получат шанса да се наредят сред 10-те най-изявени млади личности на света за 2017 г.

Повече подробности за програмата, категориите, изискванията за номинация и др. може да се намери на официалния сайт на програмата и във Facebook.

Основите на отличията TOYP са поставени в САЩ през далечната 1938 г. като през годините преминават през редица трансформации. От 1983 г. те започват да се провеждат и в други държави, където има представителства на JCI. С отличеието през годините са удостоени личности като Елвис Пресли, Джеки Чан, Джон Кенеди, Хенри Кисинджър и пр.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути