Цветанка Минчева, УниКредит Булбанк разказва своята рецепта за успех на 28 януари

Сдrecepti za uspehружение „Тук-Там“ и фондация „Заедно в час“ представят съвместна инициатива, която се състои в поредица от срещи с вдъхновяващи лектори, които ще споделят своите Рецепти за Успех. Събитието се организира с любезната подкрепата на Център за образование и култура “Илиев” – АУБ.

В това издание наш гост ще бъде Цветанка Минчева, Директор Банкиране на дребно и член на Управителния Съвет в УниКредит Булбанк.

Събитието е безплатно, но със задължителна предварителна регистрация на: http://recipesforsuccess24.eventbrite.com/

Цветанка има икономическо образование, завършила е и MBA програма по международен бизнес. Тя започва своята кариера в банката през 2001 г. като стажант. Преминалата е през всички нива като е заемала различни търговски и мениджърски позиции в Дирекция „Банкиране на дребно“. Сред тях специалист продажби, мениджър семейно банкиране, директор на филиал, директор привличане на клиенти.

От 2007 г. Цветанка работи върху разработването и въвеждането на стратегията за алтернативни канали на банката като директор на Управление „Алтернативни канали“. През 2013 г. тя има водеща роля в груповия проект за отварянето на първия в Централна и Източна Европа Филиал на бъдещето, който се намира в София.

Често е канена за лектор на множество международни форуми за иновации във финансовия и банковия сектор и има огромен експертен опит в сферата.

Освен работните си ангажименти е и активен член на борда на директорите на Съвета на жените в бизнеса в България – най-сериозната неправителствена организация у нас, ангажирана с насърчаването на млади дами в тяхното развитие и популяризирането на добри мениджърски практики. Съветът има над 50 члена, които са жени на топ позиции в организации у нас. Компаниите от Съвета имат 27 000 служители и правят 10% от БВП на страната.

Колегите на Цветанка я познават и като активен участник във всички доброволчески инициативи на банката – изработва ръчно предмети за благотворителните базари за служители, участва в Зелените дни за засаждане на дървета, почистване на паркове и т.н.

Любопитно е, че е учила и моден дизайн в Италия. Говори английски и италиански.

P.S. Не разпечатвайте билета! Ако не можете да дойдете, пишете ни на hey@tuk-tam.bg, за да може друг да ползва вашето място. Благодарим за разбирането!

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.