Ученици повишиха мотивацията и резултатите си по време на нашата Лятна академия

IMG_7149На 14 август завърши четвъртата поредна „Лятна академия за успех и забавления“ на Заедно в час, която се проведе в 90 СОУ в Люлин. Тази година безплатното лятно училище продължи три седмици и в него се включиха над 300 ученици между 1 и 11 клас. В академията преподаваха новите 55 мотивиращи учители-лидери по програма Заедно в час. В рамките на трите седмици учениците повишиха резултатите си със средно 25%, което се вижда от оценяванията им в началото и в края на Академията.

Учениците в „Лятна академия за успех и забавления” не само подобриха резултатите си по избрани от тях предмети, но повишиха и цялостната си мотивация за учене. По време на своите летни занимания, учениците получаха безплатни учебни материали и взеха участие в организирани за тях забавни игри и събития. На финала на обучението, завършилите получиха сертификат за успешно участие.

Новите учители на Заедно в час, които преподаваха в Лятната академия преминаха интензивно обучение по международния модел „Преподавай като лидер”. Всеки от тях е специалист в своята учебната дисциплина и има за цел да се фокусира върху индивидуалния успех на учениците, да развие у тях житейски и кариерни умения. Методите на преподаване съчетават полезното със забавното и са насочени към цялостно развитие на интелектуалните способности на децата.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.