Представят резултатите от инициативата „Училище на бъдещето”

uchilistenabudestetoВ Заедно в час силно вярваме, че качественото образование е решаващо за развитието както на отделната личност, така и на цялoто общество. В ХХI век образованието е предизвикано да открие онази визия, която по най-добрия начин да помогне на учениците днес да станат пълноценни, отговорни и успешни граждани утре. Именно затова смятаме, че разговорът за училището на бъдещето е изключително важен и подкрепяме смислените проекти в тази посока.

Един от тях е и инициативата „Училище на бъдещето” на Фондация „Америка за България”. Резултатите от мащабната оценка на въздействието на проекта ще бъдат представени на 9 ноември 2016 г., сряда, от 9:30 часа в зала „Сердика” на София Хотел Балкан (бившия Шератон) в София.

Събитието ще даде възможност да научите повече за училището на новия век, каква е ролята на технологиите и учебната среда за развитието на училищната общност и от какво зависи успехът на инвестициите в технологичното осъвременяване на българските училища.

За да участвате в събитието, трябва да потвърдите своето присъствие най-късно до трети ноември на: ibossev@americaforbulgaria.org . Местата в залата са ограничени.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.