Unify застава зад каузата на “Заедно в час” с благотворителен тенис турнир

ЗРИТЕЛИТЕ НА ТУРНИРА ЩЕ МОГАТ ДА НАУЧАТ ПОВЕЧЕ ЗА МИСИЯТА НА ОРГАНИЗАЦИЯТА И ДА ПОДКРЕПЯТ РАБОТАТА Й С ДАРЕНИЕ

С благотворителен тенис турнир за своите служители и партньори Unify България застава зад каузата на “Заедно в час” за равен достъп до качествено образование за всяко дете.

На 16 септември, неделя, на тенис кортовете на Dema Sport в кв. Младост, 20 любители на тениса от международната компания ще премерят сили в благотворителния турнир в подкрепа на “Заедно в час”.

“В Unify вярваме, че младите хора са ценен човешки ресурс и ключов фактор за социална промяна, икономическо развитие и технологични иновации. Затова и мисията на “Заедно в час” ни вдъхнови да организираме събитие от такъв тип. Да обединим страстта на колегите към тениса и подкрепата за каузата на организацията в българското образование да има повече мотивирани и дейни професионалисти, които подкрепят учениците да развият пълния си потенциал”, споделят от екипа на Unify.

Освен участниците и организаторите на турнира, зрителите на спортното събитие също ще могат да станат съпричастни на каузата на специално обособено място. По време на мачовете за всяко направено дарение за “Заедно в час” дарителите ще получават специален купон за напитка на бара в комплекса.

Повече за събитието може да следите във фейсбук тук.


Това не е първият спортен турнир, който подкрепя работата на “Заедно в час” и участниците в програмата. През 2016 финалното състезание на Big Tech Run също беше в подкрепа на “Заедно в час”. Съмишлениците на “Заедно в час” Явор Атанасов, Моника Запрянова, Георги Балджиев и Елиса Емилова също се включиха в благотворителни спортни предизвикателства – велопътешествия, маратон и триатлон.

Ако имате идея как да подкрепите каузата на “Заедно в час”, не се колебайте да ни пишете на development@zaednovchas.bg

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.