Възпитаникът на “Заедно в час” Томислав Рашков е сред отличените “40 до 40” на “Дарик Радио”

Томислав е учител от програмата на организацията между 2013-2015 г. и един от създателите на Free Sofia School

Томислав Рашков от третия випуск на “Заедно в час” е един от младите иновативни българи, отличени в тазгодишната класация на “Дарик Радио” “40 до 40”. Списъкът включва изявени личности от различни сфери, които подкрепят положителното развитие на средата в България.

Томи завършва образованието си в Германия и се връща в България, за да се включи в програмата на “Заедно в час” през 2013 година, като две години преподава английски език в София. След това става част от екипа на “Free Sofia Tour” и “Сдружение 365”. Той е и един от идейните създатели на Free Sofia School, социална академия извън учебна среда, която вдъхновява и подкрепя младежи в идеите им за трансформиране на София в по-пъстър и устойчив град.

Томислав е поредният възпитаник на “Заедно в час”, който влиза в класацията. През почти всички 6 години, в които съществува класацията “40 до 40”, са отличавани представители на общността на “Заедно в час”. Сред тях са Емилиян Кадийски (2016), Станимира Христова (2016), Росен Богомилов (2017), Велизар Стефанов (2017), Евгений Димитров (2017). Сред отличените през годините в класацията са също изпълнителният директор на “Заедно в час” Евгения Пеева-Кирова (2013) и програмният директор на организацията Траян Траянов (2015).

Всяка година сред отличените намират място и много от верните съмишленици и партньори на организацията.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.