Велопредизвикателство подкрепя “Заедно в час” за втора година

За втора поредна година съмишленик на “Заедно в час” избра нетрадиционния, но много вдъхновяващ начин да подкрепи каузата за успеха на всяко дете, като набере средства за работата на учителите по програмата през велопредизвикателство.

Моника Запрянова тази седмица поема по пътя от Лондон до Амстердам с велосипед и трима приятели. Тя взема решението да използва това лично предизвикателство не само, за да изпита своите физически сили, но и да подкрепи работата на “Заедно в час”. Моника е вдъхновена от примера на своя приятел и верен съмишленик на каузата ни Явор Атанасов, който през миналата година също направи дарителска кампания с велопътешествие от Лондон до Барселона. По този начин Моника символично пое велощафетата и каузата на Явор.

Тя ще измине разстоянието от над 400 км. между двата европейски града за пет дни, като трябва да пристигне в холандската столица в понеделник, 25 юни.

Пътуването на Моника може да следите ежедневно в специалната фейсбук група тук, а дарение за нейната кауза и “Заедно в час” може да направите тук през платформата Global Giving.

В своята мотивация да подкрепи работата на “Заедно в час” Моника споделя, че всеки човек има поне един учител, който драстично е променил живота му. За нея това е била началната й учителка в България, благодарение на която успява да влезе още в пети клас в добра математическа гимназия и оттук да има много възможности да се развива и в бъдеще. Моника посочва, че силно вярва в мисията и значимостта на това, което прави “Заедно в час”, а историите на участниците в програмата не веднъж са я разчувствали и провокирали да търси начини как да помогне на организацията.

Чрез настоящата дарителска кампания тя иска не само активно да подкрепи организацията, но и да популяризира нейната мисия сред още хора.


Подкрепете Моника в нейното благотворително пътешествие сега и вижте още възможности за това как може да станете регулярен дарител на “Заедно в час” ТУК. В момента вашата редовна подкрепа ще има още по-голяма сила, защото всички дарения на регулярни дарители ще бъдат удвоени от нашия съмишленик Богомил Балкански. Научете повече за тази възможност тук или се свържете с нашия екип на development@zaednovchas.bg

Не пропускайте да прочетете още историята на Явор Атанасов и неговата силна подкрепа за “Заедно в час”, която вдъхновява Моника да поеме по веломаршрутите на Европа с каузата за успеха на всяко дете.

Ако и вие имате идея как да подкрепите работата на учителите в програмата, не се колебайте да се свържете с нас и да ни разкажете повече.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути