Видео истории: 12 клас и Блажка Димитрова

Блажка Димитрова е участник в програмата на “Заедно в час” и преподава английски език на ученици от 10-ти до 12-ти клас в 54 СУ в София. С 12 б клас се запознават в началото на тази учебна година. С този клас Блажка иска да работи за подобряване достъпа до възможности на учениците. Учителката работи с тях за изграждане на нужните умения и знания, с които да направят информиран избор за следващите стъпки в образованието и живота си. За тази цел Блажка кани различни ролеви модели в училище. Сред гостите в нейната класна стая вече са били  Тервел Пулев, Джон Мей, Георги К. Първанов и други популярни личности, предприемачи и успели хора.

12б клас също посещават различни университети и се запознават отблизо с възможностите за кандидатстване. Блажка свързва учениците с ментори, които им помагат да открият сферата на своите интереси. Дават им съвети и напътствия за кандидатстване.

Научете повече за работата на Блажка в училище във видеото:

 

 

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.
Абонирай се за бюлетин

Най-важното от нас директно в твоята поща

Можеш да се отпишеш по всяко време.