Мария Силвестър и Митко Павлов са водещите на десетия Благотворителен търг на звездите

Най-голямото фондонабиращо събитие на “Заедно в час” и Българския форум на бизнес лидерите отбелязва 10 години на 21 септември

15 вдъхновяващи личности и успешни професионалисти от бизнеса, предприемачеството, медиите и спорта за десета година ще станат лица на каузата за успеха на всяко дете и мисията на фондация “Заедно в час” за подобряване на българското образование по време на Благотворителния търг на звездите.

Фононабиращото събитие ще се проведе на 21 септември 2021 г. в градината на хотел Хилтън, а домакини са фондация “Заедно в час” и Българския форум на бизнес лидерите. Спонсори на събитието тази година са Хотел Хилтън, SEG и винарска изба Вила Мелник.

Основната цел на Търга е да набере средства за работата на “Заедно в час” и подкрепата на учители и училища в цялата страна, както и да обедини бизнес лидери и популярни личности около каузата за осигуряване на качествено образование за всяко дете в страната. 

Гостите на нестандартното събитие наддават под формата на търг за два часа, прекарани с популярни и успешни личности и предложени от тях дейности (водещи на корпоративни събития, лекции, срещи със служители, тиймбилдинг дейности и др). Набраните средства са дарения към “Заедно в час” и подкрепят директно работата на организацията за реализирането на програмите и проектите й. Звездите са съмишленици на мисията на “Заедно в час”, които даряват своите два часа благотворително и вярват силно в значимостта да инвестираме повече в образование.

Водещи на събитието тази година е чаровният тандем на Мария Силвестър и Димитър Павлов. Мария беше звезда в последното издание на Търга през 2019 г., а тази година се присъединява като подкрепа на Митко Павлов, който за втора поредна година ще бъде основния диригент на събитието. Двамата ще се грижат за доброто настроение на гостите, както и за това всяка от звездите да получи достатъчно наддавания за всяка от звездите. 

Обединяваща тема на тазгодишното издание на търга и биографиите на звездите е умението “адаптивност”. Една от компетентностите, които най-силно олицетворяват образованието на бъдещето и нуждата ни да осигурим на учениците достатъчно подкрепа да се справят с неизвестното и да бъдат успешни и щастливи. Умение, което всяка една от звездите в търга е усвоила през своя професионален и личен път и може да сподели научените уроци с гостите.

Кои са звездите в тазгодишния търг ще разкажем през следващите седмици. Сред тях са успешни предприемачи и бизнес лидери от България и чужбина, вдъхновяващи творци (музиканти, актьори, режисьор и продуцент), топ шеф готвач, телевизионни водещи, мореплаватели, ултрамаратонец и един посланик.

Как може да станете част от търга и да ни подкрепите

  • Регистрирайте се като гост и наддавайте за някоя дейностите н звездите. Регистрацията за събитието е отворена тук.
  • Станете спонсор на събитието. Повече за спонсорските пакети може да научите тук.

Пълната информация за събитието, звездите и техните дейности следете на специалната страница тук, както и в LinkedIn.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути