22 февруари | 18:00

Webinar: Въпроси и отговори за програма Училища за пример

Oстава месец до крайния срок за кандидатстване в програма „Училища за пример“ за 2023 г. За четвъртия випуск на програмата търсим 25 нови училища

Много учители и директори ни търсят с различни въпроси, преди да подадат кандидатурата си или да вземат решение за кандидатстване. Затова решихме да организираме уебинар за въпроси и отговори с екипа и участници от програма “Училища за пример”, на който ви каним да се присъедините на 22 февруари от 18:00 ч.

По време на уебинара

Запознайте се с участници в програмата

Ще се срещнете с участници в „Училища за пример“ , които ще споделят от първо лице какво е преживяването в програмата.

Научете повече и задайте своите въпроси

По време на срещата ще споделим повече детайли и вълнуващи истории за програмата и ще се постараем да отговорим на всички въпроси.

Разберете как училищата се подкрепят взаимно

Всяко училище от програмата става част от общност от съмишленици, работещи за качествено и достъпно образование за всяко дете.

Какво представлява програма „Училища за пример“

„Училища за пример“ е единствената двугодишна програма за професионално развитие на цели училищни екипи в България. Целта на програмата е да подкрепи училищата устойчиво да подобрят своите управленски и преподавателски практики и по този начин да допринесат за успеха на всички ученици в училището.  

Програмата е безплатна за училищата и им осигурява съвременни обучения, инструменти и възможности за директно адаптиране на наученото в практиката, подкрепа от опитен ментор и много допълнителни възможности за учене от опита на другите училища в програмата.

Срокът за кандидатстване е до 15 март или до получаване на 100 кандидатури. Затова ви съветваме да попълните своята кандидатура възможно най-рано.

Регистрирайте се

Тази форма е недостъпна.

Програма и основни акценти

Кои са водещите

Калин Баев

програма "Училища за пример"

нещо нещо нещо

Ива Пашова

Ръководител на програма "Училища за приемр"

нещо нещо нещо

Споделете с колеги и вашия директор

Събитието ще се проведе на 22 февруари 2023 от 18:00 ч. Подходящо е за учители, директори, училищни психолози и експерти в сферата на образованието. Споделете с колеги и вашия директор.

Facebook
LinkedIn

С регистрацията получавате

  • Достъп до уебинара
  • Презентация с практични идеи
  • Възможност за задаване на въпроси
  • Допълнителни ресурси и материали
  • Възможност да научите повече за програма "Училища за пример"
БЕЗПЛАТНО