За трети път QuizIT обединява забавлението и благотворителността с кауза образование

Колко знания и обща култура са нужни, за да се спечели викторина с технологични специалисти? Може ли забавлението да обединява с кауза?

За трети път благотворителната викторина QuizIT ще опита да отговори на тези въпроси. С поредното си издание на 24 април в клуб City Stage събитието цели да събере отново мотивирани играчи от различни технологични и IT компании в подкрепа на каузата за равен достъп до качествено образование и учителите по програмата.

Основен организатор на QuizIT е фондация “Заедно в час” по инициативата на технологичната компания Questers и с подкрепата на клуб City Stage. Водещ за втори път ще бъде възпитаникът на програма “Заедно в час” Александър Иванов, който в момента е мениджър обучения в Soft Uni Digital и Soft Uni Creative.

Участието в събитието е безплатно, но изисква задължителна предварителна регистрация.

МОЖЕ ДА СЕ РЕГИСТРИРАТЕ ОЩЕ СЕГА НА тук.

Участниците във викторината участват в отбори до шест души, а победителите ще могат да продължат предизвикателните приключения с голяма награда – ваучер за Dextrophobia rooms.

Благотворителната част на събитието идва под формата на томбола, за която всички участници могат да закупят билети-дарения в подкрепа на “Заедно в час”, и да спечелят и страхотни награди от партньорите на събитието. Сред тях са ваучери за храна от Edgy Veggie, ваучер за масаж от студио Елен, финансови консултации от NN, ваучери за участие в лекоатлетическо бягане XLkmrun, курсове за оцеляване от Дивиландия, билети за концерт от City Stage, отварачка за стена от магазин Кьоше, безплатен курс по английски и посещение на приказен английски от Part Time Language and Culture Center, посещение на English Meetup Club и рекламни материали от Форум Филм за филма Отмъстителите: Война без край.


Местата са ограничени, затова и препоръчваме по-ранно записване.

Повече подробности за събитието и записването може да научите тук и във фейсбук.

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути