“Заедно в час” търси специалист “Развитие и фондонабиране”

“Заедно в час” търси да назначи специалист “Развитие и фондонабиране” в своя екип

Имаш добре развито стратегическо мислене, обичаш да комуникираш с хора и можеш да проследяваш цели работни процеси? Ако вече имаш опит в бизнес развитието, продажбите или работата с различни заинтересовани страни, но искаш да работиш в сфера, която има директен ефект върху цялото общество, може би търсим точно теб. Виж подробностите за отворената позиция “Развитие и фондонабиране” в екипа на “Заедно в час” по-долу.

Повече за позицията и нейните отговорности

Основен приоритет на позицията е осигуряването на финансова стабилност на организацията и нейната устойчивост в дългосрочен план. Тази позиция е от стратегическо значение за “Заедно в час” и нейната мисия за осигуряване равен достъп до качествено образование за всяко дете.

Ключови дейности за тази позиция ще бъдат разрастването и поддържане на мрежа от съмишленици, корпоративни и индивидуални дарители на “Заедно в час” от България и чужбина. Новият колега ще се грижи също за търсене и развиване на нови и разнообразни начини за привличане на финансови средства за мисията на организацията.

Какъв човек търсим

Успешният кандидат трябва да вярва силно в споделената ни визия, че всяко дете в България трябва да има достъп до кечествено образование и възможност да реализира пълния си потенциал.

Търсим човек, който има

 • отлични умения за писмена и устна комуникация;
 • креативен подход;
 • притежава силно развити стратегическо мислене, аналитичност и социално-емоционална интилигентност.

Позицията изисква още добре развити умения за работа с няколко приоритета едновременно, много добра организираност на времето и дългосрочно планиране.

Кандидатът трябва да притежава минимум 4 години предишен трудов опит на позиция с пълен работен ден, за предпочитане в сферата на бизнес развитието, фондонабиране, продажби и активна работа с различни заинтересовани страни.

Какво предлагаме

 • Възможност за принос към устойчивото развитие на “Заедно в час” и постигането на визията на организацията;
 • Индивидуална подкрепа и конструктивна обратна връзка от мениджър и допълнителни обучения за професионално развитие;
 • Възможност за работа в екип от високо мотивирани колеги и срещи с интересни и влиятелни хора, организации, които търсят възможност да допринесат за положителна промяна в обществото ни;
 • Възможност за участие в обучения, общностни събития и възможности за професионално развитие на “Заедно в час” и Teach For All;
 • Конкурентно възнаграждение и допълнителен социален пакет.

Повече информация за основните приоритети, отговорности и изисквания към кандидатите може да се получите ТУК.


Как да кандидатствате за тази позиция?

Изпратете своето CV и мотивационно писмо на английски език до Анжела Деянска, мениджър “Развитие и фондонабиране”  на имейл: a.deyanska@zaednovchas.bg до 15 март 2019 г.

В мотивационното писмо кандидатите трябва задължително да отговорят на следните въпроси:

 • Защо искате да се присъедините към общността/екипа на “Заедно в час”?
 • Какво Ви мотивира да кандидатствате за тази позиция?
 • Какви са силните Ви страни, които ще Ви помогнат да сте успешни в тази роля? Как знаете, че това са Вашите силни страни?
 • Какво имате нужда да научите, какви умения имате нужда да развиете, за да сте успешни в тази роля?

 

"Заедно в час" подготвя способни хора да бъдат мотивиращи учители, за да може всяко дете в България да има достъп до качествено образование.