Започваме “Куриери на бъдеще” с партньорите ни от Еконт

Куриери на бъдеще

Целта на кампанията е да набере 1 мил. лева за работата на „Заедно в час” през разнообразни кампании и иницативи за бизнеса и граждани в рамките на една година

В Деня на будителите, 1 ноември, официално започна съвместната дарителската кампания „Куриери на бъдеще“ на „Еконт“ и „Заедно в час“. Двете организации обединяваме усилия, за да може всяко дете в България да получи достъп до качествено образование.

Целта на кампанията е да събере 1 милион лева за една година. Средствата ще подкрепят дейността на „Заедно в час“ и различните програми на фондацията в цялата страна. 

„Куриери на бъдеще“ е за всички

Всеки гражданин или организация може да се включи като дарител в „Куриери на бъдеще“. Кампаниите, които предстоят през следващите месеци, ще се публикуват на сайта на инициативата – куриеринабъдеще.com. Част от тях са специално създадени за корпоративни дарители, които споделят каузата на „Еконт“ и „Заедно в час“. Други ще са ориентирани към индивидуални дарители, за да може всеки желаещ да се включи по по най-удобния за него начин и кампанията да обхване максимален брой от хора. Дарения за кампанията могат да се правят още в офисите на „Еконт“ или при получаване на пратка с куриер на компанията.

Новини от бъдещето 

Първата инициатива в рамките на “Куриери на бъдеще” е специалният проект „Новини от бъдещето“, която се реализира съвместно с екипа на Dnevnik.bg. В поредица от любопитни публикации “Новини от бъдещето” ни показва как могат да изглеждат събитията от бъдещето, ако действаме като общност днес и инвестираме в качественото образование на всички деца. 

Първите публикации, които разкриват новини от бъдещето прочетете тук:

Как ще бъдат инвестирани даренията?

Даренията в кампанията ще бъдат използвани за подкрепата и обучението на учители и училища в цялата страна, с които фондация “Заедно в час” работи през двете си програми “Училища за пример” и “Нов път в преподаването”. Това са учители, директори и цели училищни колективи, които развиват потенциала на всички деца, независимо от предизвикателствата на средата, в която растат. Те са будители, готови да учат и да се развиват в името на учениците и по-доброто бъдеще на цялото общество.   

Защо обединяваме усилия и започваме тази кампания 

„Мечтата на „Еконт“ е в България да имаме едно богато, добре уредено общество от свободни хора. Всички пътища към тази мечта, минават през качествено образование, достъпно за всяко дете в България – основна цел на фондация „Заедно в час“. Тази цел не зависи само от един учител, едно училище, едно министерство, една организация или един бизнес. Зависи от всички нас. За да я постигнем, трябва да обединим усилия.“, споделя Венцислава Николова, ръководител “Подбор и Център за знание” в “Еконт”.

“Качественото образование за всяко дете е цел, която днес има особена важност и наистина може да обедини и промени обществото ни в положителна посока. Само през качествено образование ще преодолеем кризите на настоящето и ще живеем в по-сигурно, по-благоприятно и уредено бъдеще. Щастливи сме, че в лицето на „Еконт“ намираме верни съмишленици. Каним към общата ни кауза да се присъединят и други компании и всички, които вярват в силата на образованието”, допълва Траян Траянов, изпълнителен директор на „Заедно в час“, за старта на „Куриери на бъдеще“.

Подкрепи „Куриери на бъдеще“още днес

Направи дарение във всеки офис на Еконт, през куриер на фирмата или на сайта куриеринабъдеще.com.

Последвай също фейсбук страницата на инициативата тук.

сътрудник "Маркетинг и комуникации" в "Заедно в час"

Стани част от вдъхновяващите учители, които променят света на учениците си

дни
часа
минути