ZvC_ChallengeForACause_typography_texture_green_BG

Изпълни лично спортно предизвикателство в подкрепа на Заедно в час

Обичаш да тичаш, да караш колело, да плуваш, да катериш планини или просто да предизвикваш себе си физически? Вярваш още, че всяко дете в България заслужава достъп до качествено образование и вдъхновяващ учител?

“Предизвикай се с кауза” е начин да съчетаеш любимото си хоби с подкрепа за по-добро българско образование и “Заедно в час”. 

Как да се включиш

1. Изберете събитие, в което искате да участвате (маратон, бягане на 5 км, триатлон, велопътешествие и т.н.), или създайте свое собствено предизвикателство.

2. Свържете се с нас на имейл development@zaednovchas.bg, споделете идеята си и ние ще ви подкрепим!

3. Създайте и споделете кампанията си онлайн, разкажете на приятелите и контактите си, така че тя да започне да набира сила преди началото на вашето предизвикателство.

4. Предизвикайте себе си и подкрепете каузата на "Заедно в час"

Благотворителното събитие „Предизвикай се с кауза“

Събитието се проведе в три поредни години 0т 2021 до 2023 г. като събра над 3000 любители на спорта. От турнири по волейбол и баскетбол, масови тренировки по кросфит и йога, до екстремни индивидуални предизвикателства като скачане с бънджи, 100 км ролкайт (кайтсърф с ролери), изгаряне на 10 000 калории за един ден и много други. 

Актьорите Алек Алексиев, Дария Симеонова, Валентина Каролева, Ники Илиев и спортистите Александра Жекова, Краси Георгиев, Илияна Стоилова и Симона Дянкова са само част от популярните лица, които се включиха в инициативата.

Снимки от предходните издания на събитието

Организациите, които застанаха зад каузата на събитието

Специални партньори

Спонсори

Компании с отбори