Изпълни лично спортно предизвикателство в подкрепа на качественото образование в България

„Предизвикай се с кауза“ е начин да подкрепиш работата на Фондация „Заедно в час“ и заедно да покажем, че образованието е ценност за цялото ни общество. Провокираме те на 18 юни да се включиш в едно необикновено събитие и да изпълниш лично спортно предизвикателство за успеха на всички деца в България. Заедно с теб ще се включат още хиляди хора от цялата страна и дори от чужбина. Нека заедно покажем колко много хора вярват в силата на образованието. 

1.

Избери спорт за своето предизвикателство!

Предизвикай се сам, с приятели, семейството ти или колеги и избери една от следните спортни категории:

ХОДЕНЕ

Важно е участието на всеки, затова и без особена подготовка можеш да се включиш в категория ходене. Постави си цел за изминати километри и я изпълни на 30 май в удобно за теб време и място.

БЯГАНЕ

Готов ли си за маратонско бягане, за полумаратон или просто да направиш неделния си крос този път с кауза? Тренирай и постави нов личен рекорд за избягани километри.

КОЛОЕЗДЕНЕ

Краят на май е хубаво време да се впуснеш в ново велоприключение сам или с приятели. Тествай своята издръжливост и покори нови маршрути. Можеш да се включиш както с шосейно каране, така и с по-екстремно планинско предизвикателство.

ПЛУВАНЕ

Сприятели се с водата и надскочи своите постижения през май в категория плуване. Потопи се в предизвикателството със спринт или маратон, в басейн или в морето, в един стил или всички, които знаеш.

КАТЕРЕНЕ

Зареди си торбичката с магнезий, приготви инвентара и направи своето предизвикателство отвисоко на 30 май. Скоростно изкачи любимия си маршрут или покори нови категории. Няма значение в зала или на скали, важното е да се включиш.

ПО ИЗБОР

Имаш друга, още по-вълнуваща идея за предизвикателство? Няма проблем! Запиши я в регистрацията и се предизвикай – от вдигане на тежести, до стойка на ръце, 10 км с ролери или танци. Всичко може да бъде предизвикателство в името на общата цел.

2.

Регистрирай се!

Скоро ще отворим формата за регистрация. 

Запиши се на нашия сайт. Така ще знаем, че ще участваш. Предизвикай се сам или запиши и твои близки – семейство, приятели, колеги, и се забавлявайте заедно. Всеки регистриран имейл автоматично участва в специална томбола с награди за приключенци.

3.

Подготви се и участвай!

18 юни може би ти изглежда далече, но ще дойде бързо. Подготви се предварително и изпълни успешно предизвикателството си. Скоро ще ти споделим още идеи как можеш да тренираш, а през това време ни изпращай снимки и споделяй за предизвикателството с хаштага #предизвикайсе. Така ще достигнем до повече хора и в края на май ще бъдем хиляди хора, които се предизвикват с кауза образование!

4.

Спечели!

Всеки регистриран имейл автоматично ви дава право на участие в томболата ни с награди за приключенци. Очаквай скоро да обявим наградите за 2022 г.

Дарение за участие

Участвай!

25 лв.

Индивидуално участие

Участвай!

20 лв.

за участник при записване над петима души

Участвай!

15 лв.

Бандана

Спонсори и партньори

Организациите, които ни подкрепят и застават зад каузата на събитието:

Партньори на “Предизвикай се с кауза”:

Медийни партньори:

Сподели каузата

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

В събитието ще се включат и:

20191216_AVON_AleksandraZhekova_sq
Сани Жекова
Алек Алексиев
Алек Алексиев
Валентина Каролева
Валентина Каролева
Краси Георгиев
Краси Георгиев Chair Up
Ines-sunrise
Инес Субашка Inspired Fit Strong
georgi-zlatarev
Георги Златарев
nina sotirova 2
Нина Сотирова - Нитя Santosha Yoga
Роси Русева
Роси Русева Chair Up

Контакти

America for Bulgaria logo

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България”

logo-220
BG-Logo_Black&White-300
America for Bulgaria logo

“Заедно в час” е създадена по инициатива и с финансовата подкрепа на Фондация “Америка за България”