За седма поредна година “Заедно в час” организира “Благотворителен търг на звездите” на 16 октомври 2018 г. в партньорство с Български форум на бизнес лидерите (БФБЛ) и спонсори от бизнес сектора. Основната цел на събитието е да набере средства в подкрепа на учителите по програма Заедно в час, както и да обедини бизнес лидери и популярни личности около каузата за осигуряване на равен достъп до качествено образование на всяко дете. Нестандартното събитие предоставя възможност на гости на търга да наддават за два часа, прекарани с известни личности от българската култура, спорт, медии и други сфери. Като съмишленици на мисията на Заедно в час звездите даряват своите два часа като водещи на корпоративни събития, тиймбилдинг дейности и пр.

В “Благотворителния търг на звездите” през годините са се включвали Ненчо Балабанов, Александра Жекова, Георги Тошев, Поли Генова, Орлин Павлов, Боян Петров, Ивайло Захариев, Христо Мутафчиев и други. Присъединете се като гост на тазгодишния “Благотворителен търг на звездите” и подкрепете работата на учителите в програмата на “Заедно в час”!
Местата са ограничени.

Регистрацията е отворена в момента!

Краен срок за записване:
10 октомври 2018 г. (сряда)

СЪБИТИЕТО ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА 16 ОКТОМВРИ 2018, ХОТЕЛ ХИЛТЪН, ЗАЛА „МУСАЛА“.

Събраните дарения в рамките на Благотворителния търг на звездите подкрепят подбора, обучението и подкрепата на участниците в програма “Заедно в час”.

Запознайте се с част от тях във видеото:

Може да подкрепите търга и като спонсор.

За повече информация разгледайте и нашите спонсорски пакети или ни пишете на имейл development@zaednovchas.bg

ПАРТНЬОРИ И ЗВЕЗДИ

Филип Лхамсурен

Филип Лхамсурен

пътешественик и откривател
o_Maxim-Behar-386aa16a41 (1)

Максим Бехар

пиар
MamalevGeorgiProfile (1)

Георги Мамалев

актьор
nai-golemiiat-fokusnik-astor-praznuva-907 (1)

Астор

илюзионист
Eva-Maydell

Ева Майдел

български представител в Европейския парламент, общественик
Мариус Донкин

Мариус Донкин

Директор на Народен театър "Иван Вазов"
dronamix

Свилен и Константин от Dronamics

аеронавтика / самолетостроене
2018-09-18

Борис Христов

Основател на презентационна агенция 356labs
Alexander kenanov

Александър Кенанов

филмов продуцент BY2, Nu Boyana
Ema Hopkins

Н. Пр. Ема Хопкинс

посланик на кралство Великобритания
rumyana trencheva

Румяна Тренчева

предприемач
fileva-7_835-150×150

Михаела Филева

певица
zx860y484_3003419-150×150

Краси Георгиев

ултрамаратонец
240417124656DSC_9070-150×150

Живко Иванов

готвач
zx620y348_1188490-150×150

Весо Овчаров

парапланерист
elvin

Елвин Гури

предприемач

СПОНСОРИ

МЕДИЕН ПАРТНЬОР

МИНАЛИ ИЗДАНИЯ

Търг на звездите 2017

За шеста поредна година Благотворителният търг на звездите обедини известни личности и бизнес лидери от различни сектори с каузата за равен достъп до качествено образование и подкрепата за новите учители по програма „Заедно в час“. Събитието се проведе на 23 ноември 2017 г. в хотел „Хилтън“ и беше наситено с много силни емоции, вдъхновяващи моменти и едно салто през сцената.
През 2017 г. в Търга се включиха 16 звезди и представители на повече от 30 компании от различни бизнес сектори. Сред популярните личности, които подкрепиха събитието бяха алпинистът Боян Петров, акропилотът Веселин Овчаров, певицата Михаела Филева, актьорите Алек Алексиев и Яна Титова, писателят Захари Карабашлиев, екстремните спортисти Илко Илиев и Красимир Георгиев, предприемачите Светозар Георгиев, Кирил Петков, Ивайло Пенчев и Петър Митев, готвачът Живко Иванов и майсторът на веган торти Линда Петкова, телевизионният водещ Ники Кънчев и израелската посланичка Ирит Лилиан. Водещи на събитието бяха Александра Раева и Рафи Бохосян.
Преди търга част от звездите успяха да посетят класни стаи на учители по програма „Заедно в час“ и от първо лице да споделят емоцията от срещата с учениците и техните учители. Тяхното преживяване и историите от класните стаи провокираха и много от останалите звездни гости и бизнес лидери също да изявят желание да станат ролеви модели в училище и да влязат в класните стаи, за да подкрепят успеха на всяко дете.

Снимки от събитието може да разгледате тук.

Търг на звездите 2016

Пeтото издание на“Благотворителния търг на звездите“ се проведе на 17 ноември 2016 г. в хотел “Хилтън”. В него се включиха 19 звезди и представители на 40 компании от различни сектори. Всички те набраха повече от 100 000 лв за обучението, развитието и подкрепата на учителите по програма Заедно в час.

В търга през 2016 г. взеха участие актрисите Силвия Лулчева и Милица Гладнишка, олимпийската шампионка Мария Гроздева, младите комици от ХаХаХа Импро Театър, музикантите Хилда Казасян, Орлин Павлов, Хари Ешкенази, вокалистът на рок група Jeremy? Ерсин Мустафов, певиците Маги Джанаварова и Нора Караиванова, представители на Дерида Денс Център, чаровната създателка на “Пощенска кутия за приказки” Гери Турийска, предприемачите Леона Асланова, Цветан Лъжански и Кирил Петков, писателката Катерина Хапсали, полярният изследовател проф. Христо Пимпирев и г-жа Ирит Лилиан, посланик на Държавата Израел.

Снимки от събитието може да разгледате тук.

Търг на звездите 2015

През 2015 година „Благотворителният търг на звездите“ се проведе на 25 ноември, като бяха събрани рекордните 150 000 лв. за подкрепа на учителите по програма Заедно в час.
В търга през миналата година участие взеха Поли Генова, Александра Жекова, Ненчо Балабанов, Остава, Белослава, Хилда Казасян, Боян Петров, основателите на Телерик Васил Терзиев и Светозар Георгиев и на Drag – Драгомир Кузов и др.

Снимки от събитието може да разгледате тук.

Търг на звездите 2014

Третото издание на „Благотворителния търг на звездите“ събра 70 000 лв. за каузата на Заедно в час и работата на учители по програмата. Водещи на събитието бяха Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков, а като звезди, които дариха своето време се включиха Мария Илиева, Рафи, Графа, Орлин Павлов, Захари Бахаров, Ивайло Захариев, Христо Мутафчиев, Ники Илиев, Мария Гроздева, Маги Малеева, Магърдич Халваджиян, Боян Петров, Владо Каролев, Георги Господинов, Дарин Ангелов, Александра Жекова, Хари Ешкенази, Ивайло Пенчев и други.

Снимки от събитието може да разгледате тук.

СПОНСОРСКИ ПАКЕТИ

Разгледайте спонсорските пакети и различните варианти да подкрепите каузата на събитието:

За допълнителна информация се свържете с Нели Гачева, сътрудник „Развитие“

РЕГИСТРАЦИЯ

Присъединете се като гост на тазгодишния “Благотворителен търг на звездите” и подкрепете работата на учителите по програма Заедно в час!
Местата са ограничени.

РЕГИСТРАЦИЯТА Е АКТИВНА!

ИСТОРИИ